Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpestřete si svůj sexuální život aneb Zkuste (si) to třeba ve výtahu

Muži jsou lovci, kteří nás dobývají, a my jim to dovolujeme. Ale co si takhle jednou vyměnit role, vzít dirigentskou taktovku do svých rukou a připravit svůdný večer pro dva podle vlastních představ.
25. srpna 2009 | 11:37

...a skončíte v sedmém nebi. Nebo v desátém patře. Pokud souhlasí partner, je dovoleno všechno. Adrenalin z toho, že vás někdo přistihne, vás přivede do ráje.

Ještě před 30 lety se v učebnicích sexuologie mohli medici dočíst, že lidé holdující orálnímu sexu jsou úchylní a morálně zaostalí. "Bylo to falešné, protože už tehdy provozovalo orální sex stejných osmdesát procent populace jako dnes. Přirození si olizují všichni - prezidenti, poslanci, dělníci i hvězdy šoubyznysu," tvrdí sexuolog Radim Uzel. A jak dodává, to, co je dnes v sexu považováno za extrémní, se s největší pravděpodobností stane za pár let běžnou sexuální praktikou. "Podmínkou je, aby to nevadilo ani jednomu z partnerů. Pak ať si každý dělá, co mu je příjemné," míní sexuolog. Podle průzkumů světových sexuologických kapacit se každý druhý člověk snaží svůj sexuální život něčím ozvláštnit. Týká se to pochopitelně především párů, které spolu sexuálně žijí již delší dobu. "U nich je na prvním místě volba nového prostředí pro provozování sexu. Je jedno, zda je to v kuchyni či ve výtahu, hlavní pro ně je, že je to jiné," říkají sexuologové.

Nejlépe mohou vysledovat mužské extrémní choutky pochopitelně samotné "sexuální"pracovnice. "Doby, kdy byl zájem především o běžný sex, jsou dávno pryč. Dneska chtějí zákazníci, hlavně ti zahraniční, kteří si o to nestydí říct, hlavně něco výjimečného. Velký zájem je třeba o sex s těhotnými ženami, pissing (sexuální praktika při níž na sebe partneři navzájem močí) či sex s nejrůznějšími fetišistickými pomůckami. Už dlouhou dobu frčí hlavně latex," říká jedna z českých prostitutek. Ne náhodou se nabízí spojitost mezi extrémními sporty a extrémním sexem. "Lidský organismus přímo touží po adrenalinu a skok s padákem lze přirovnat k pocitu zakázanosti třeba při sexu s těhotnou prostitutkou, či k napětí, zda partner stihne vyvrcholení před tím, než výtah dojede do desátého patra. Ne náhodou se říká, že sex je nejlepší sport. Tak proč by nemohl být extrémní," míní francouzský sexuolog Jean-Louis Boulez.

Autor: archiv