Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Inspirujte se východním milováním aneb je tu tantra

Milujte se podle zvířat
17. dubna 2009 | 06:59

Nemusíte na Dálný východ cestovat. Stačí, když si přenesete do ložnice filozofii nejprve láska, potom tantra a zažijete jízdu, jakou mohli vymyslet jen starověcí Indové.

Na úvod si musíme ujasnit, co vlastně tantra je. Jde o celý duchovní systém, v němž nejde jen o sex, ale o proces, který nikdy nepoznáte s partnerem, se kterým se tajně scházíte každý čtvrtek v kamarádčině bytě.

Tantra vás zaměstná minimálně na několik týdnů, spíše měsíců, a pokud ji chcete praktikovat dokonale, i let. Tzv. odlehčená tantra vám umožní aplikovat alespoň některé zásady, které váš život obohatí bez toho, abyste 30 hodin rozjímali nebo četli podrobné učebnice tantra. Jednota a splynutí, to je podstata úžasného tantrického sexu, takže před samotným milovaní si vždy musíte naplánovat společnou meditaci nebo lázeň. Důležité je místo činu, které má být příjemné a bezpečné. Provoňte si ložnici, odstraňte z ní zbytečnou elektroniku a pusťte si oblíbenou hudbu. Tantrický pár se dělí o své sny, strach, touhy a jeho sexuální láska je posvátná. Starověké umění tantra začíná být opět in, protože v ní lidé nacházejí opak povrchnosti dnešní doby a prohlubování intimity s člověkem, na kterém jim záleží. Pokud budete dostatečně trpěliví a disciplinovaní, prožijete niekolikahodinovou extázi s ohromujícími orgasmy.

ShowTime
Odkládání je nejzákladnější trik, který si musíte osvojit. Půjde to těžko, ale zaťaté zuby se vyplatí. První den začněte vzájemným pozorováním a meditací. Dotyky, ale mimo erotogenní zóny, zapojte druhý den, třetí den se můžete líbat a klouzat navzájem rukama po celém těle. Hlazení a mazlení by vám mělo postačovat na následující dlouhé tři dny, to znamená masturbace - ano, orální sex - ano, penetrace - v žádném případě! Až sedmý den máte dovoleno vše. Nekonečně hluboké pohledy, předehry, doteky a schopnost vzdát se vyvrcholení vás naučí ovládat sexuální energii, což se pozitivně odrazí na vašem těle i duši.

Milujte se podle zvířat
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Řízená rozkoš
Nemusíte ovládat žádnou krkolomnou polohu, po níž budete dva týdny chodit nahnutá doleva, stačí, když budete jeho penis dráždit osvědčenými způsoby a těsně před vyvrcholením přestanete. A pak znova a znova. Uklidněte ho, že orgasmus, kterého se pak dočká, bude nesrovnatelně intenzivnější než ten "normální". Pokud mu to bude způsobovat pocity nepříjemného tlaku, dýchejte zhluboka, nejlépe spolu. Zatímco skuteční mistři jsou schopni dosáhnout orgasmu pouze samotným pohledem do očí, až tak vážně to neberte. Stačí, pokud vyzkoušíte, co s vámi udělá změna úhlu, rychlosti a hloubky. Tantrici požívají svůj penis i při zdánlivé nehybnosti maximálně užitečně, pulzovaním, přitlačením a napínaním. Rovněž praktikují krouživé pohyby pánví a pohyby z boku na bok, které povzbuzují ejakulaci méně, než klasický pohyb dovnitř-ven. Změna úhlu vstupu a výstupu vám zas může pomoci najít citlivé místa, o kterých jste ani netušili.

Důležité dýchání
Abyste prodloužili svůj orgasmus a zvýšily jeho sílu, začněte co nejpomalejším nádechem asi v polovině vyvrcholení. Nárůst orgasmického pocitu pak budete cítit tak dlouho, jak dlouho dokážete nádech udržet. Poté začněte vydechovat, ale co najhlasitěji. Je to opravdu velmi důležité, protože rozsah i síla těchto zvuků ovlivňují hloubku orgasmu. Pokročilí žáci při důsledku orgasmu přímo zpívají, protože si ho prodlužují a praxí dokáží prožívat orgasmus i na pět a více výdechů! Vyznavači tantry jsou i mezi celebritami, nejznámějším nadšencem je Sting: "Naprosto nejdůležitější v partnerství je najít si na sebe čas. Tantrických sex vás donutí, abyste společně trávili několik hodin v totálním relaxování. Zachraňuje mi to manželství už 17 let. "

10 x SEX Á LA TANTRA

1. Nepijte předtím alkohol, musíte vnímat na 100 procent.

2. Pokud prošvihnete bod, kdy orgasmus začne, nic si z toho nedělejte. Příště!

3. Jeho pohlavní orgán má v tantře jméno Vajra, váš Joni.

4. Stahujte a cvičte poševní svalstvo. To je základ tantrických úspěchu!

5. Pohyby a přirážení mají být spíše jemné a vláčné.

6. Bezpečné svíčky, potkávací světla a ložní prádlo v odstínech oranžové.

7. Při líbání sajte jeho dolní ret, on váš horní. Dlouhooooooooo ....

8. Oči jsou primárním kontaktem intimity. Mějte je doširoka otevřené až do konce!

9. Učte se druhého poslouchat, chápat a buďte naprosto upřímní.

10. Tantru můžete studovat a zdokonalovat se v ní, i když jste single.

Zdroj: Eva

Autor: Timea Keresztényiová, lena