Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novoroční předsevzetí, díky kterým bude váš vztah vzkvétat

  • 31. prosince 2022 | 06:00

    Možná že i vy jste ten typ, který na konci roku bilancuje, ohlíží se za rokem, který právě uplynul, a snaží se najít to, co se povedlo, a co by se naopak dalo zlepšit.

    Začátek nového roku je symbolem pro nové výzvy, nová předsevzetí a vůbec nové starty obecně. Zkuste se letos vyhnout velkým závazkům a vsaďte na drobnější aktivity trvalejšího charakteru, které vnesou do vašeho partnerského vztahu svěží vítr.

  • Naordinujte si půst od technologií

    Sociální sítě a různé zájmové aplikace jsou fenoménem dneška. Možná i vy sledujete své oblíbence nebo se zajímáte, co je u vašich přátel, známých či kamarádů nového, co zažili a podobně. Buďte ale obezřetná, aby daň za čas strávený na sociálních sítích nešla na úkor vašeho vztahu. Zkuste si odepřít těch pár minut sledování a místo toho promluvte se svým partnerem. Zeptejte se ho, jaký měl den, co zažil nebo jak se má. Stačí obyčejné věci, důležitý je projevený zájem.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Ukazujte svoje city

    Zaneprázdněnost a časový nedostatek jsou zabijákem vztahu číslo jedna. Vymazat běžný rutinní kolotoč asi nelze, ale obyčejná pusa, pohlazení nebo krátké pomazlení nejsou na čas nijak náročné, a navíc mohou pozvednout náladu. „Často se setkáváme s tím, že v partnerských vztazích, zejména v těch dlouhodobějších, vyhasíná vášeň. Je to logické, partneři svou pozornost zaměřují na jiné oblasti – děti, péči o domácnost, účty apod. Sex a milování však v dobře fungujícím vztahu nesmí chybět, nebo dříve či později dojde k postupnému rozpadu. Partneři proto často hledají inspiraci, jak vztah opět oživit,“ vysvětluje Jan Adamica, majitel internetového obchodu s erotickým zbožím e-kondomy.cz.

    Video se připravuje ...
    Milostný život královny Alžběty II. • VIDEO: Videohub

  • Společný čas je nad zlato

    Při dnešní velké časové vytíženosti je potřeba hledat společný prostor, který partnerský vztah utuží. Zajděte si pravidelně do kina, do divadla, na koncert nebo zasportovat si. O prožitém zážitku můžete dál debatovat třeba u sklenky vína. Společný zájem však můžete najít i ve vaší ložnici. Místo tradičního čtení zkuste překvapit něčím doposud nevyzkoušeným či nepoznaným. Pořiďte si nové erotické prádlo, kterým partnera překvapíte. Zkusit můžete i masážní oleje určené pro celé tělo nebo vyzkoušejte jiné hračky, které milostný život zpestří.

  • Chce to vzpruhu

    Dělat všechno jako vždycky je sice sázka na jistotu, ta však může časem lehce omrzet a zevšednět. Připravte si proto pro svého partnera čas od času malá překvapení. Zejména v ložnici to může být vítaný prvek. Zkuste zapojit do svého milostného života erotické pomůcky. „Je lékařsky podloženo, že páry, které používají erotické pomůcky při svých milostných aktech, jsou se svým sexuálním životem mnohem více spokojené. Vibrátor či dildo jsou léty prověřené klasiky, které je možné si užít sólově i v páru. Erekční kroužky pak zase mají úžasnou schopnost podpořit a prodloužit erekci,“ radí Jan Adamica.

  • Mluvte a naslouchejte

    O všem. O rodině, o penězích, o společném životě, o trápení, o tom, co vám nevyhovuje, o tom, co máte ráda, o vašich očekáváních a přáních. Zvlášť mužům je potřeba explicitně vysvětlit, co máte na srdci. Vyhraňte si jeden večer v týdnu a navzájem si promluvte o všem, co cítíte, že je potřeba vyřešit. Můžete tím předejít zbytečným hádkám.

Diskuse ke článku
.