Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hloupost, nebo jen výmluva? Kvůli těmto absurdním důvodům jsme dostaly kopačky

  • 28. července 2019 | 06:00

    Samozřejmě žádný rozchod není příjemný. Někdy kvůli konci vztahu trpíme víc, někdy míň. Dost totiž záleží také na důvodech. Pro jaké nejabsurdnější důvody muži ženy opouštějí? Několik žen se nám svěřilo, z jakých opravdu nepochopitelných až šokujících důvodů dostaly kopačky. Co myslíte, šlo opravdu o důvod k rozchodu, nebo jen o trapnou výmluvu?

  • Žárlil na kocoura

    rozchod
    Autor: iStock

    "S Petrem to od začátku vypadalo ideálně. Konečně jsem měla pocit, že jsem našla někoho, kdo mě bere takovou, jaká jsem. Jenže po třech měsících přišlo velké rozčarování. Dohodli jsme se, že pustí svou garsonku a nastěhuje se do mého bytu. Doufala jsem, že nám společné bydlení bude klapat a že si zamiluje i mého šestiletého kocourka. Bohužel stal se pravý opak. Po třech nedělích mi na rovinu řekl, že nehodlá být neustále ten druhý. Že mu vadí, jak se s kocourem stále mazlím, a že má ode mě to blbý zvíře mnohem více péče. A prostě se zas zabalil a odešel!"

    Martina, 27

  • Nechtěná proměna

    rozchod
    Autor: iStock

    "Příroda mi bohužel nadělila malé poprsí. Nikdy jsem se tím extra netrápila, ale pak jsem potkala Davida. Finančně byl hodně za vodou, a tak mi hned od začátku vztahu nabízel, že mi zaplatí plastiku. Hodně dlouho jsem to zvažovala, protože mám hrůzu z jakýchkoliv zákroků, natož operací. Ale láska zvítězila nad rozumem. A já do toho šla. Bohužel neobešlo se to bez několika pooperačních komplikací. Hodně dlouho také trvalo, než jsem si na nová prsa zvykla. Přece jen, byla to velká změna a pro mě hodně nepřirozená. Najednou jsem začala litovat, ale doufala jsem naivně, že aspoň David bude spokojený. A víte, jak to nakonec dopadlo? Opustil mě a našel si holku s jedničkama. Prý moje blbost, že jsem to dělala jen kvůli němu!"


    Lucie, 32

  • Čistotný pedant

    rozchod
    Autor: iStock

    "Já dostala kopačky opravdu z hloupého důvodu. Michal mi jednoho dne řekl, že už to dál nesnese. Nechápala jsem, o čem mluví. Prý nejsem dostatečně čistotná a pořádná. Na rozdíl od něho jsem se totiž sprchovala jen jednou denně a trávila jsem v koupelně maximálně deset minut. Zatímco on dvakrát tolik. Stejně jako byt bych podle něho měla pulírovat nejlépe každý den. A moje oblečení nesložené do úhledných komínků? Prý ho to úplně irituje. Nechápala jsem, ale brzy mi došlo, že tenhle rozchod byl pro mě vlastně výhra."


    Petra, 29

  • Neunesl můj úspěch

    rozchod
    Autor: iStock

    "Když jsem se seznámila s Viktorem, byla jsem čerstvě po rozvodu. Navíc bez práce. On mi opravdu hodně zvedl sebevědomí. Dokonce mi pomohl najít si novou práci. Začalo se mi dařit a povýšili mě. Vypadalo to, že Viktor se mnou mou velkou radost sdílí. Jenže pak se náhodou dostal k mé výplatní pásce. Když zjistil, že vydělám o pouhou tisícovku více než on, mohl se úplně zbláznit. Přišlo mi to směšné a absurdní, ale jeho ješitnost se projevila naplno. Ukončil náš vztah s tím, že nemůže žít s někým, kdo ho jakkoli převyšuje. Pro mě opravdu nepochopitelné!"


    Karolína, 42

     

  • Nenapravitelný mamánek

    rozchod
    Autor: iStock

    "Se mnou se přítel rozešel kvůli jeho mamince. Od začátku jsem sice věděla, že je trochu mamánek, ale věřila jsem, že to dokážu změnit. A můžu být nakonec lepší než jeho matka. Jak naivní! Po roce vztahu mi oznámil, že mu máma pořád předhazuje, že nemám vysokou školu, a jemu to vlastně také najednou vadí. A že moje vaření nestojí za nic. Tedy správně řečeno – není tak dokonalé jako to od jeho máti. Byla jsem vzteky bez sebe, ale nakonec šťastná, že mě z toho blázince vysvobodil."


    Zuzana, 36

  • Sexuální závislák

    rozchod
    Autor: iStock

    "Náš důvod rozchodu? Prý nejsem dost náruživá. Přitom sex jsme měli skoro každý den, přistoupila jsem na nejrůznější polohy i pomůcky. Nechala se dokonce přemluvit ke skupinovému sexu. Ale pořád mu to nebylo dost. Pořád jsem hledala chybu u sebe a ptala se, proč mu nestačím. Ale až později jsem pochopila, že chyba není u mě. A že bych stejně nechtěla být s někým, pro koho je sex nejdůležitější koníček nebo spíš závislost a kdo se neumí už ani pomilovat pomalu a něžně."

    Bára, 38

Autor: beni
Diskuse ke článku
.