Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chronický rozsévač nebo mamánek. Těmhle týpkům se radši vyhněte obloukem!

  • 16. listopadu 2018 | 06:00

    Abyste si ušetřila čas, nervy a vyhnula se zlomenému srdci, je potřeba si rychle uvědomit, kterému typu mužů se můžete otevřít, a kterému se naopak vyhnout rovnou. Na první pohled se sice může zdát, že jste narazila na toho pravého, časem ale mohou vyplout na povrch vlastnosti, které byste rozhodně neměla přehlížet. Na který typ mužů tedy raději rychle zapomeňte?

    Láska nám často na oči nasadí růžové brýle a my je ne a ne sundat. Pak nám akorát zbudou zlomená srdce a oči pro pláč. Přitom bychom se těmto nešťastným chvilkám mohly hravě vyhnout, kdybychom braly v potaz vlastnosti, které nám dávají jasně najevo, že tento muž pro nás není ten pravý. Které to jsou?

  • Workoholik

    ...
    Autor: istock.com

    Chodit do práce je samozřejmost. Pokud ale tráví veškerý svůj čas raději v práci než s vámi, pak tento vztah rovnou vzdejte. Chcete přece se svým partnerem vytvořit pevný a láskyplný svazek, a to bez společně stráveného volného času bohužel nejde.

  • Mamánek

    ...
    Autor: istock.com

    Na tom, že má skvělý vztah se svou matkou, není vůbec nic špatného. Pokud je ale neustále pod jejím dohledem, jezdí k ní na obědy a neudělá bez ní ani krok, pak zbystřete. Přece jenom chcete mít vedle sebe opravdového muže, a ne dítě. Navíc byste dost pravděpodobně byla jeho matce trnem v oku, protože jejího synáčka jí žádná jiná brát nebude! O to přece nestojíte.

  • Záletník

    ...
    Autor: istock.com

    Pokud vám bude tvrdit, že se kvůli vám změní, tak mu to raději vůbec nevěřte. Samozřejmě že vám bude básnit o tom, že jste ta jediná, kterou miluje, ale můžeme vás ujistit, že jenom pěkně kecá. Tito muži se prostě nemění, každá žena je pro ně výzvou, a jestli nechcete být dříve či později zklamaná a ublížená, dejte od něj raději ruce pryč.

  • Narcis

    ...
    Autor: istock.com

    Každá z nás si přeje mít vedle sebe sebevědomého atraktivního muže, který se hezky obléká a stará se o sebe. Pokud je jeho sebevědomí až příliš vysoké, připravte se na to, že bude překážkou i ve vašem vztahu. Tento muž totiž nebude nikdy milovat nikoho tak moc jako sám sebe!

  • Držgrešle

    ...
    Autor: istock.com

    Tohle je kapitola sama o sobě. Pokud za vás nikdy nic nezaplatí, ani lístky do kina nebo kafe, pravděpodobně na vás chce ušetřit. Možná nepotřebujete, aby vám kupoval drahé dárky a zval vás do předražených restaurací, ale malá pozornost přece nikdy neuškodí. A jak byste se s ním později dohadovala o financování celé rodiny? 

  • Uplakánek

    ...
    Autor: istock.com

    Nic mu v životě nedělá radost, na všechno si stěžuje a neustále se potácí v nějakých depresích? Pokud si nepřejete stát se stejnou hromádkou neštěstí, dejte od něj ruce pryč. Nemůžete ho neustále tahat z jeho špatných nálad a vsadíme se, že vám jeho negativní přístup stejně poleze za chvilku na nervy. Určitě na vás čeká někdo, kdo na svět nahlíží s větším optimismem.

  • Žárlivec

    ...
    Autor: istock.com

    Nemůžete si vyjít s kamarádkami v klidu na víno, protože vám co chvíli přijde SMS, kde jste, a když se zdržíte v práci, okamžitě vám bombarduje nepříjemnými telefonáty? Pokud vás neustále vyslýchá a kontroluje, není to v pořádku. Je sice fajn, když na vás váš partner trochu žárlí a hlídá si vás před ostatními muži, nic se ale nemá přehánět.

  • Sobec

    ...
    Autor: istock.com

    Partnerský vztah je o dvou lidech, a pokud jste vy ta, která by se pro svého partnera rozkrájela, snesla mu pomalu modré z nebe, ale nedostává za to nic zpátky, pak hoďte zpátečku. Sobci zkrátka rádi přijímají, ale nic nazpátek neopětují a v potaz berou pouze své potřeby. A o to přece nestojíte.

  • Ženáč

    ...
    Autor: istock.com

    Před ženáči vezměte raději rovnou nohy na ramena. Ženatí muži nikdy nevěstí nic dobrého. Nejenže váš vztah přinese problémy do jejich manželského života, ale přivodí problémy i vám. Navíc nikde nemáte záruku, že kvůli vám svou ženu opustí, a přece nechcete být celý život ta druhá!

  • Pařič

    ...
    Autor: istock.com

    Věčně tráví čas na diskotékách nebo v klubech? No, ruku na srdce, kdo by chtěl vedle sebe takového muže? Jednou za čas si každý z nás chce vyhodit z kopýtka, protančit střevíce a dopřát si trochu alkoholu, pokud to ale dělá příliš často, rozhodně to není ten pravý muž pro trvalý vztah. Přece nechcete každou noc přemýšlet nad tím, kde se zase fláká – a hlavně s kým.

  • Chronický rozsévač

    ...
    Autor: istock.com

    Jedno dvě děti ještě nejsou takovou překážkou, a pokud jste ochotna tuto skutečnost přijmout a přijmout také fakt, že sem tam s nimi budete muset trávit svůj čas, pak je to v pořádku. Pokud se ale postupem času začne přiznávat k více dětem, zvažte, jestli má váš vztah smysl. Určitě nechcete být jen jednou z žen, se kterými si udělá dítě – a pak zmizí. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.