Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Na co muži opravdu myslí, když potkají tu pravou? Budete se divit!

  • 19. srpna 2018 | 06:00

    Přemýšlela jste někdy o tom, co se chlapovi honí hlavou, když potká ženu, se kterou by chtěl chodit, možná i žít, nebo dokonce zůstat celý život? Tohle vás možná mile překvapí.

  • K téhle se budu chovat jinak

    Autor: iStock

     

    Muž, který má pocit, že potkal svou spřízněnou duši, je přesvědčený o tom, že k téhle ženě se bude chovat úplně jinak než k těm předešlým. Bude si vás tedy vážit, bude s vámi zacházet s úctou a bude se zajímat o podrobnosti vašeho života. Nebude hodnotit vaše oblečení, názory a nebude komentovat vaši postavu. Bude se zajímat o detaily, a dokonce se pokusí změnit i své návyky.

     

  • Takovou ženskou jsem nikdy nepoznal

    Autor: iStock

     

    Pokud muž cítí, že jste ta pravá, pak vás bude považovat za tu nejkrásnější a nejúžasnější bytost na celém světě. Bude vás milovat ráno i nenalíčenou, večer po odlíčení, nemocnou a zvracející, prostě pořád. Žádná jiná pro něj nebude existovat.

  • Kvůli téhle se změním – nebo aspoň trošku

    Autor: istock.com

     

    Nečekejte, že se kvůli vám váš partner změní, to je iluze, které podlehne nejedna žena. Ovšem muž, který se zamiluje, si tohle bude myslet. Žena, do níž se zamiloval, je pro něj motivací a impulzem pro to, aby některé věci ve svém životě přehodnotil – třeba se bude snažit, aby přestal tak často chodit s kamarády na pivo nebo aby nebyl tak dlouho v práci. Aspoň na čas, než zamilovanost pomine.

     

  • S touhle budu chodit kamkoli, jen aby byla šťastná

    Autor: iStock

     

    Muž, který potkal tu pravou, nebude mít problém chodit s ní tam, kam si přeje ona, nebo bude ochoten přijmout kompromis. Zamilovaný chlap chce, aby žena jeho snů byla spokojená a šťastná, tak pro to udělá cokoli. A vy to samozřejmě pocítíte. Vezme vás na večeři na vaše oblíbené jídlo, klidně vás hodí autem na nákupy nebo s vámi zajde do kina na romantickou komedii. Nebo vám připraví snídani do postele.

  • Vždycky se o ni postarám

    Autor: istock.com

     

    Už jen to, že se o vás stará, když je vám nejhůře, je signál toho, že vás miluje. A muž, který je do vás blázen, to cítí naprosto stejně. Nikdy vás nenechá ve štychu, vždy vám bude stát po boku. Bude vám chtít ulehčit situaci, poskytne vám rady a bude vaší emocionální kotvou. Vždycky vás uklidní slovem i činem.

     

     

  • Jsem rád, že s těmi předešlými to nevyšlo

    Autor: iStock

     

    Možná vám to neřekne do očí, protože jako správný chlap přece nebude kritizovat své expřítelkyně. V okamžiku, kdy vás ale potká, bude hned vědět, že jste darem, který mu přišel do cesty, a že je rád, že mu to před vámi nevyšlo. A vy to uvidíte v jeho očích, gestech i slovech.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.