Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

8 rad, jak být lepší milenka než jeho milenka

  • 16. září 2016 | 06:00

    Možná ji nemá a je vám věrný. V tom případě ho můžete jen příjemně překvapit. Ale jestli milujete týpka, co rád kouká po holkách, a vy máte strach, aby vám za některou neutekl, budou se vám naše rady vyloženě hodit.

  • Nebuďte prkno

    Autor: Shutterstock

    Za neschopností mnoha žen se při sexu uvolnit, hrát si a improvizovat stojí jejich nízké sebevědomí. A za ním se zase skrývají špatné zkušenosti. Stačí, aby vám nějaký chudák namluvil, že jeho selhání je vaše vina, a máte na slušných pár let, ne-li na celý život, postaráno o pořádný komplex. Stát se tou tolik žádanou sexuální bohyní ale vůbec není tak těžké. Jak na to? Nejdůležitější je vědět, co máte ráda vy sama. To, co je příjemné vám, bude totiž s největší pravděpodobností příjemné i jemu. A nevěřte tomu, že muži nemají rádi milostné předehry. Mají, když víme, jak na ně.

  • Sex je tmel

    Autor: Profimedia.cz - ilustrace

    Můžete namítnout, že váš vztah na sexu nestojí, že mezi vámi jde především o porozumění, děti a soulad v cílech. Gratulujeme, hodnoty to jsou nezpochybnitelné. Jenže takových, které to tvrdily a pak se zděšeně dívaly, kterak jejich poklad odchází za ženou, se kterou nemá společného nic jiného než parádní orgasmy, je hromada. Sex je totiž obrovský přírodní magnet, který nespadá do kompetence našeho rozumu. Nikdo vám samozřejmě nezaručí, že vám bude pořád věrný nebo že se jinde nezakoukáte vy sama. Pravda ale je, že když to dvěma klape hodně dobře v posteli, je to vždycky výhoda.

  • Foukněte mu do ucha

    Autor: shutterstock

    Pokud chcete, aby mu slastně naskočila husí kůže, pamatujte, že méně je lépe. Dejte rty asi centimetr od jeho ucha a jemně vzdychněte. Vzduch, který při tom vypustíte ze rtů, rozvibruje jeho senzory. Potom vezměte ušní lalůček mezi rty a malinko zatahejte nebo lehce skousněte. Tímto pohybem se stimulují nervová zakončení uvnitř v uchu, o kterých ani netušil, že je má. Aktivují se tak nečekané erotogenní zóny, které vyšlou vlny slasti do celého těla.

  • Jemné motýlí polibky

    Autor: Shutterstock.com

    Vášnivé a hluboké polibky jsou super, ale zkuste něco jiného. Jemně se dotýkejte jeho čela, tváří, brady. Mějte rty pokud možno co nejsušší a otírejte se jimi po celém povrchu jeho tváře. Ta je totiž, ač se to nezdá, pokryta jemnými chloupky, které tento pohyb dráždí, a tak ho příjemně lechtají.

  • Spodek jazyka

    Autor: shutterstock

    Když už si myslel, že zažil všechno, vytaste se s dalším esem v rukávu. Použijte spodní část jazyka. Je velice jemná a hodí se především k dráždění bradavek. Ženy ji moc nepoužívají a muži o této slasti buď ani nevědí, nebo se své partnerce stydí vysvětlit, jak to mají rádi. Ale protože nervy mají ve zvyku znecitlivět, pokud se opakuje stále stejné dráždění, je dobré střídat při olizování svého miláčka jemnou spodní část jazyka a hrubou vrchní.

  • Upíří kousnutí

    Autor: shutterstock

    Teď přejděme od mazlení k činu. Pokud ho chcete opravdu nažhavit a nastartovat vášeň, jděte mu po krku. Ano, zaměřte se na jeho krk, ten je velmi častou výraznou erotogenní zónou. Zakloňte mu hlavu dozadu nebo do strany, tím se vám odkryje supersenzitivní část těla vedoucí od ušního lalůčku až k rameni. Střídejte jemná kousnutí s polibky, aby nikdy nevěděl, co ho právě čeká. Uvidíte, jak bude šílet!

  • Mějte v tom prsty

    Autor: shutterstock

    Pokud vám připadá, že líbání rukou je vzrušující asi jako mražené kuře, zkuste to ještě jednou zvážit, nebo ještě lépe - vyzkoušet. Vezměte jeho ruku do svých a špičku jazyka položte do důlku ke kořenu prstu. Pomaličku polehoučku začněte přejíždět jazykem po jeho straně až ke špičce. Okamžitě mu naskočí husí kůže, protože tato část prstu je velice citlivá - a stejně jako nervovým zakončením uvnitř ucha, i jí se nedostává dostatečné pozornosti.

  • Mučte ho polibky

    sex
    Autor: shutterstock

    Chovejte se trochu jako sadistka a nedovolte mu příliš rozkoše najednou. Jen ať si trochu počká, uvidíte, že to ocení. Hrajte si s ním a rozhodně si to nemiřte rovnou k jeho klínu, zaměřte se na vnitřní stehna. Začněte v podkolenní jamce tím nejjemnějším motýlím polibkem a prolíbávejte si cestu nahoru, přičemž každý další polibek bude o něco silnější než ten předchozí. Uvidíte, bude úplně šílet touhou a nedočkavostí.

Autor: Majka Dvořáková
Diskuse ke článku
.