Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sex na jednu noc? Odhoďte emoce, v létě si to můžete dovolit!

Letní láska, hlavně ta z dovolené v zahraničí, nikdy příliš dlouho nevydrží.
24. června 2014 | 14:00

Teplé letní večery a sklenička osvěžujícího alkoholického koktejlu přímo svádí k nějaké té chvilkové lásce. Strávit společnou noc pod hvězdami, celou dobu si povídat, milovat se a ráno se rozloučit. 

Láska provoněná pláží, senem, nebo třeba jehličím. Je jedno, kde proběhne, ale vždy bývá nezapomenutelná. Prožít si letní románek umí každý, ale dokázat v něm chodit, to už je horší. Pouze mizivé procento těchto rychlých vzplanutí končí stejně jako příběh Sindy a Dannyho z Pomády. Ve většině případů vašeho fešáka už nikdy neuvidíte.

Nezáleží na tom, jestli jde o prázdninovou lásku v podobě týdenního pobytu u moře, kde se necháte oslnit tamějším domorodcem, se kterým trávíte romantické noci na pláži, nebo jestli je to vzplanutí vášní přes jednu noc ve vodáckém kempu. Oboje má ale vesměs stejná pravidla.

Letní láska málo kdy vydrží celý život.
Autor: Shutterstock.com

Držte city na uzdě

Zapomeňte na city, flirtujte. Nebojte se u moře na sebe obléct svůdné šaty, které podtrhnou vaše přednosti, ukažte, jak jste úžasná. Brzy kolem vás bude roj mužů toužící po vaší pozornosti.

S vašim milým pro následující noc, maximálně pár dnů, se bavte pouze na rovině flirtu. Jakmile mu začnete vyprávět celý svůj životní příběh, tak jeho možná znudíte, ale sama se citově zaháčkujete. Jakmile se začnete příliš svěřovat, utvoříte si k člověku mnohem větší citovou vazbu.

Nic neplánujte

Společně s kanceláří zamkněte i starosti. Žádná unuděná pracující žena, ale bohyně léta, které patří celý svět, která je sebevědomá a umí si užívat. Pozor, ne na vše je nutné zapomenout. Pokud jste zadaná, mohl by mít letní flirt delší trvání, ale v té rovině, že by mohl nabourat váš partnerský život.

Rozlišujte, jestli jde skutečně o lásku, nebo je to pouze flirt.
Autor: Shutterstock.com


Nejvzdálenější budoucnost, kterou si s ním můžete plánovat, je zítra ráno. Váš protějšek totiž s největší pravděpodobností podlehl vašim svodům stejně, jako vy těm jeho. Je to pouze teď a tady, vy a on. Žádné naše příští dovolená. Obelháváte tím pouze sama sebe. 

Ani při letních románcích nezapomínejte na ochranu při sexu. Pod vlivem přitažlivosti a alkoholu je mnohem jednodušší na to zapomenout. O vaší lásce pro dnešní noc nic nevíte. Kdo ví, kolikrát už se zamiloval na první pohled, jako dnes do vás. 

Láska na první pohled?

Jestli ale láska přetrvá déle, než jednu noc, strávíte spolu celou dovolenou, ať už u moře, nebo někde v přírodě a vyměníte si kontakty, stále nemáte vyhráno. Muž vašich letních snů už se nemusí ozvat. A je zbytečné si kvůli tomu vyplakat oči. Myslete na to, že stejně rychle, jak letní láska přišla, tak i odešla. S prvními sychravými podzimními dny budete na toho fajn týpka vzpomínat jako jednu z dalších letních lásek.

Autor: maš