Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 věcí, které byste nikdy neměla udělat pro lásku

  • Jsou jisté hranice, kam by ani zamilovaný člověk neměl zajít
    6. června 2014 | 13:00

    Není divu, že se zamilovaní lidé mnohdy přirovnávají ke drogově závislým. Hlavou v oblacích, neschopni srovnat se s realitou, myslíc jen na to jediné. Díky tomuto pomíjivému smyslu pozbytí, jsou pak lidé schopni dělat všemožné věci, a to vše ve jménu lásky. Ovšem i tady existují hranice, které by se nikdy neměly překračovat. Pokud po vás váš partner, do kterého jste bezhlavě zamilovaná, požaduje něco, s čím zbytky vašeho rozumu nesouhlasí, ale mnohdy ne dost nahlas, můžete se po vystřízlivění ocitnout s památkou na celý život, která vám nebude dělat radost. Takže, udělám pro tebe cokoli, ale tohle ne..

  • Tetování


    Říkáte si, že to se vás jistě netýká, tohle možná udělají puberťáci. To byste se divili! Kolikrát stačí být opilá láskou, k tomu špetka alkoholu, zrodí se nápad a recept na chybu vašeho života je tu. Tetování jako důkaz lásky, něco co vám vydrží do konce života, stejně tak, jako si bláhově myslíte, že vydrží vaše láska. Jak potom budete vysvětlovat těm dalším, kdo to byl Petr, nebo co znamená písmeno T v srdíčku na vašem předloktí?
    Autor: Shutterstock.com


  • Předstírat, že nemáte jisté tělesné funkce


    Jistě, holky přeci neprdí! To vám řekne se smíchem každý chlap. Oni to přeci vědí, že máme stejně fungující těla jako oni a tudíž se občas stane, že i dámy trápí větry. Nikdo od vás nemůže očekávat, že to budete zadržovat už po zbytek života. Vždyť takhle si koledujete jen o pořádně nepříjemné bolení břicha.
    Autor: shutterstoclk


  • Dělat divné věci v posteli


    Samozřejmě, pokud se vám to líbí, tak jen do toho, každý svého štěstí strůjcem, a pokud je to podle vašeho gusta, není o čem mluvit. Pokud je to ale opačný případ, tedy, on po vás něco chce, vy si tím nejste úplně jistá, ale jen proto, abyste mu vyhověla, tak to uděláte. Jen proto, že ho milujete! Pokud přeci miluje on vás a ví, že se vám to nezamlouvá, pak to po vás nebude vyžadovat. Konec diskuze, tečka.
    Autor: Profimedia.cz

  • Nevzdáte se svých přátel


    Ne nadarmo se vždycky v partě přátel říká: „Musíš si najít nějakého kluka, co půjde k nám do party.“ Ono se to totiž zdá jako malichernost, ale pokud váš miláček nebude vycházet s vašimi přáteli a vy se tím pádem začnete od nich izolovat, nebude to nikdy dělat dobrotu. Jistě, prvních pár měsíců, kdy se vám hlavou honí akorát růžoví beránci a trávíte spolu každou volnou minutu, se to dá pochopit, ale až trošku opadne původní horečka, tak každý z vás potřebuje své kamarády k životu.
    Autor: profi media.cz


  • Jeho koníček je i mým


    To, že máte nového přítele ještě neznamená, že musíte sdílet všechny jeho koníčky. Třeba seskok padákem. Není pravda, že když se neponoříte do tématiky, nějakým způsobem nebudete schopna začlenit se do jeho života. Naopak, každý potřebuje své hobby, určitě najdete něco, co vás baví dělat společně, ale poslat ho, ať si jde hrát a vybít se při něčem co bude jen jeho a vy zase budete mít to své, není nikdy na škodu.
    Autor: Profimedia.cz


  • Vzdát se svého mazlíčka


    Ať už je to pejsek nebo kočička, nikdy by se člověk neměl vzdát svého čtyřnohého přítele ve prospěch toho dvounohého. Vždyť ta němá tvář vás milovala celý život a to se všemi vašimi vadami, prožili jste spolu tolik věcí! A hlavně, byl tu první. Pokud je tím důvodem alergie, tak moderní medicína má prášky, které můžete použít a kdo ví, třeba vás právě vystavení se alergenům úplně vyléčí. No, a pokud jde jen o nenávist ke zvířatům, měla byste se možná poohlédnout po někom jiném.
    Autor: Facebook/Flint the Pomeranian


Klíčová slova:  láska a vztahy, obětování
Diskuse ke článku
.