Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co závidíme single a co závidí ony nám? Tepláky a dovolenou!

Vztah nebo single? Který z těchto dvou stavů je lepší?
24. června 2014 | 10:15

Probouzet se každé ráno vedle milovaného muže, společně plánovat dovolenou,snít o budoucnosti... To všechno je fajn, ale i tahle mince má svůj rub. Není lepší dělat, na co máte náladu, nevařit, chodit v teplákách, randit a pařit?

Co závidíme svobodným:

Nikdo po nich nic nechce

Je jim srdečně jedno, jestli stihnou uvařit večeři na sedmou, protože jí, když mají hlad, a jen to, na co mají chuť. Nemusí obstarávat zásoby pro věčně hladového chlapa ani děti, takže v obchodě chodí s mininákupními košíčky a pořizují si chřest, mozzarellu a lahev vína na večer.

Jsou v klidu

Nebojí se, když se manžel zasekne v hospodě, a buď nebere telefon, nebo ve tři ráno drmolí něco absolutně nesrozumitelného, případně se vrátí ráno, protože usnul v noční tramvaji. Nemusí s ním řešit uraženou ješitnost, problémy v práci ani mizernou náladu kvůli prohře Sparty.

Klidně chodí v teplácích a nenamalované

Je jim totiž srdečně jedno, jestli vypadají po ránu jako zombie, ve vytahaném pyžamu jsou tlusté a v pletených ponožkách od maminky nejsou sexy. Nikdo je totiž nevidí a ony se přece mají rády takové, jaké jsou.

Co závidíme zadaným:

Nejezdí na dovolenou ve třech

Nemusí pracně přemýšlet nad tím, která kamarádka je zrovna volná, aby s ní vyjely na dovolenou, nebo ještě hůř nevyráží odpočívat s jiným párem, protože nikdo jiný není po ruce. V klidu si naplánují společnou dovolenou s partnerem, courají se po pláži, drží se za ruce, smějí se u drinku a spolu skáčou na vlny.

Neodpovídají na pekelné otázky

Nikdo se jich totiž neptá, kde mají chlapa, když už si konečně někoho najdou, ani jestli jim není samotným smutno. Prostě dorazí na rodinnou akci v páru a mají klid.

Na starosti a radosti prostě nejsou samy

Když je nejhůř, ví, že za ně na chvíli vezme veslo partner. Pomůže jim, pokud přijdou o práci, rozbije se auto, dojde benzin, křičí na ně úřednice... Prostě se mají s kým smát, radit, hádat se, milovat, přetahovat o peřinu a plánovat budoucnost.

Co dalšího si svobodní a zadaní závidí, se dočtete v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, který koupíte na každém novinovém stánku.

Bles pro ženy číslo 26
Autor: archiv blz

Autor: Majka Dvořáková