Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Valentýnská anketa: Jak budou celebrity a redaktorky slavit?

Jak slavné ženy a redaktorky Blesku pro ženy slaví Valentýna?
14. února 2014 | 10:00

Dnes je svátek svatého Valentýna. Zeptala jsem se proto celebrit a svých kolegyň, jak dnešní den prožijí.

Iveta Bartošová

"Valentýna prožiji s manželem pracovně. Budu totiž zpívat na jedné akci. Pro mě je mnohem důležitější zpívat a rozdávat radost fanouškům."

Jovanka Vojtková

"Valentýn je pro nás den, kdy se snažíme alespoň večer utrhnout od všech povinností a zajít si třeba na romantickou večeři. Den, kdy jsem obdarovaná od manžela krásným pugétem a den, kdy přejeme Váje k svátku." (Valentýna, dcera Josefa Vojtka a Sabiny Laurinové)

Martina Gavriely
Autor: TV Prima

Martina Gavriely

"Nemohu s přesností říct, jestli Valentýna slavím nebo neslavím. Ten den se snažím být s rodinou a udělat si třeba fajn večer. Ale od té doby co žiji s přítelem Marcusem mám Valentýna každý den. Když se vrátím domu z práce tak mám uvařeno a připravený film, takže ja si nemohu stěžovat. Mám přítele muzikanta a to jsou velcí romantici, alespoň ten můj."

Vlaďka Řepková

"Manželovi se tento americký svátek příliš nezamlouvá. Takže dostanu květinu, ale nikdy není den ani večer nijak výjimečný od jiných. U nás je tedy  Valentýn asi jen o květině."

Monika Absolonová

"Valentýna nijak zvlášť neprožívám. A proč? Sama vlastně nevím, ale mamce kupuju květinu každoročně, abych jí udělala radost."

Bára Basiková
Autor: Archiv Blesku, herminapress.cz

Bára Basiková

"Valentýna neslavím a nikdy jsem ani neslavila. Stejně jako mi nic neříká Halloween, Den díkůvzdání ani Santa Claus. Slavím jen české svátky, protože jsem Češka."

Ornella Štiková

"Svátek svatého Valentýna slavím u dobrého vína. Samozřejmě nesmí chybět ani svíčky, květiny a žhavé hrátky."

A jak se slaví Valentýn u nás v redakci?

Tereza
Autor: archiv
Tereza, grafička

"Valentýn jsem nikdy neslavila, možná proto, že jsem v té době byla vždy nezadaná. Poslední 4 roky mám přítele, ale svátek zamilovaných jsme slavili až loni. Nebylo to nic velkého, ale pizza a krásná orchidej od přítele mě potěšila. Letos to necháváme náhodě."

Brigita, redaktorka Bleskprozeny.cz

"Valentýna neslavím, protože s manželem zapomínáme i na svátky, výročí a narozeniny, takže zařazovat další datum už by pro nás bylo nemožné. Navíc si dárky dáváme průběžně celý rok, takže ani není důvod, proč Valentýna slavit."

Kristýna, redaktorka Bleskprozeny.cz

"Valentýna slavím, mám totiž ráda každou příležitost, kdy si můžeme s přítelem udělat hezký večer. Letos z časových důvodů slavíme jen romantickou večeří doma a samozřejmě nebudou chybět dárky. Letos mám pro přítele opravdu "vychytávku" a moc se těším na to, jak se mu bude líbit."

Simona
Autor: archiv redakce

Silva, redaktorka Blesk zdraví

"Valentýna jsem nikdy v životě neslavila. Mě i mému partnerovi to přijde zbytečné. Lásku si totiž můžou dva zamilovaní projevovat kdykoli jindy."

Simona, redaktorka Blesk pro ženy

"Americký svátek zamilovaných neslavíme, pro nás je svátkem lásky první máj a nikoli 14. únor. Do kina nebo na večeři jdeme kdykoli se nám zrovna chce, a ne proto, že bychom "měli" podle kalendáře."

Podívejte se ještě na valentýnské video s Berenikou Kohoutovou, Nikol Kouklovou a Lenkou Zahradnickou.

Video se připravuje ...
Valentýn • VIDEO: Adam Balažovič