Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Anketa: jak hubneme v redakci? Jídlo každé tři hodiny i masochismus!

  • I my v redakci hubneme po Vánocích. A jde nám to!
    13. ledna 2014 | 14:20

    Jen málokterá z nás o svátcích odolala cukroví a bramborovému salátu, ale hned po Vánocích jsme se „pochlapily“ a pustily se do boje s nabranými kily.

  • Majka (redaktorka Blesk pro ženy)


    Majka Dvořáková
    Autor: archiv redakce
    Přes svátky jsem naštěstí nic nenabrala, protože jsem si sice dopřávala salát, řízky, chlebíčky i cukroví, ale jen v malém množství a jídlo jsem měla pod kontrolou. Jsem ale odhodlaná začít své tělo zpevňovat. Můj syn dostal od Ježíška posilovací stroj, takže po večerech budu cvičit, a když to půjde podle plánu, přidám i běh.

  • Klára (editorka Blesk zdraví)


    Klára Olexová
    Autor: Daniel Zahrádka
    Mám výbornou metodu, ale musíte na ni být trochu masochista. Objednávám si totiž k obědu jen to, co mi vyloženě nechutná. Začnu tím, že to nedojím a za tři dny radši nejdu na jídlo vůbec. 

  • Simona (redaktorka Blesk pro ženy)


    Simona Procházková
    Autor: archiv redakce
    Já osobně sázím jedině na cvičení, spinning, posilovna a můj nový objev - hubnoucí pás na břicho, který za mě všechno zařídí.

  • Gábi (redaktorka bleskprozeny.cz)


    Gábina Röhrichová
    Autor: archiv redakce
    Já zatím neshazuju, ale celkově se mi osvědčilo, jist malé porce, každé tři hodiny. Ovoce na svačinu, ale jen takové množství, co se ti vejde do dlaně. K obědu i večeři většinou maso a zeleninu, bez přílohy. Člověk pak nemá vůbec hlad a strašně to funguje.

Klíčová slova:  hubnutí, Dieta 2011, redakce, fitness, cvičení
Diskuse ke článku
.