Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tipy redakce: Kosmetika, bez které se neobejdeme!

  • 17. ledna 2014 | 10:00

    V redakci jsme se rozhodly se s vámi podělit o to, jaké jsou naše nejoblíbenější kosmetické produkty, bez kterých nedáme "ani ránu". Máte s některým z nich zkušenosti? A jaký je váš favorit?

  • Šéfeditorka Markéta - Krém Basis Sensitiv, 187 Kč.

    ...
    Autor: archiv firem
    Můj nejoblíbenější kosmetický produkt byl po dlouhá léta mandlový krém  slovenské firmy AB kosmetika. Bohužel ho před časem přestali vyrábět a můj svět se zhroutil. Používala ho už moje babička a naučila jsem na něj i svojí dvaadvacetiletou dceru. Žádnou podobnou lásku už jsem nikdy nenašla, zatím ho ale celkem úspěšně nahrazuje hydratační krém s makadamiovým ořechem od značky Lavera.
  • Redaktorka Brigita - Transparentní pudr Inglot, 410 Kč.

    ...
    Autor: archiv firem
    Zamilovala jsem si sypký transparentní pudr od Inglot. Je úžasně lehký, neviditelný, matuje, vydrží asi 5 hodin a nezvýrazňuje suchá místa. Navíc ho nabízejí v 15 odstínech, takže jsem konečně sehnala světlý pudr s růžovým podtónem. Poměr cena/kvalita je úžasný.
  • Redaktorka Andrea - šampón, kondicionér a maska Aussie, dohromady cca 500 Kč.

    ...
    Autor: archiv firem
    V listopadu se na českém trhu objevila vlasová kosmetika Aussie, do které jsem po prvním použiti bezhlavě zamilovala. Nevím, jestli mi učarovala její "žvýkačková" vůně nebo hebkost a pružnost mých vlasů po použití. Doporučuji pořídit celou sadu, která je složena z šampónu, kondicionéru a z tzv. vlajkové lodi firmy Aussie, regenerační masky.

  • Redaktorka Míša - Rtěnka Dior, 890 Kč.

    ...
    Autor: archiv firem
    Já osobně nedám dopustit na ostře růžovou rtěnku Dior. Už několik let používám stejný odstín, a to ať jsem byla zrzka, blondýna nebo bruneta, protože vždycky vypadá skvěle. Je tak výrazná, že i kdybych byla jinak úplně nenalíčená a měla na sobě pytel od brambor, nikdo si toho nevšimne. Je to prostě první a poslední záchrana.
  • Redakorka Lenka - Krém na ruce L´occitane, 575 Kč.

    ...
    Autor: archiv firem
    Neobejdu se bez krému na ruce, zvlášť teď v zimě. Když si je totiž pár dnů nenamažu, okamžitě se mi vysuší, svědí a rozpraskají do krve. Už pár let je proto mým favoritem krém na suchou pokožku s bambuckým máslem od francouzské firmy L'OCCITANE. I když je na první pohled hutný, dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Přesto ruce zůstanou dlouho hydratované. A navíc nádherně voní.
  • Redaktorka Gábina - Parfém DKNY

    ...
    Autor: archiv firem
    Dlouhodobě používám parfémy Donna Karan, nejsem sice věrná jednomu jedinému, ale její Zelené jablko nebo DKNY jsou prostě srdcovky.

Diskuse ke článku
.