Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nohy na ramena! 4 signály podle kterých poznáte, že je loser

Vyzařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
9. října 2013 | 14:30

Málokterá z nás měla takové štěstí, aby hned s první láskou poznala partnera na celý život. Často musíme vybírat, dělat kompromisy a ladit jeho chyby s těmi vlastními. Přesto jsou typy mužů, se kterými není radno se pouštět do vztahu. A když už v něm jste, raději rychle utečte.

1. Bankrotář bez chatrče

Vyzařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
Autor: shutterstock.com
Pokud mu už dávno není -náct a i přes to není schopen zavadit o zaměstnání, na účtě nemá ani korunu a jediná aktivita, kterou vynakládá na získání peněz, je natahování ruky, jděte o dům dál. Možná vám v růžové zamilovanosti imponují jeho nebesky modré oči a romantika u večeře složené z rohlíků a vlašáku, ale z toho bohužel rychle vystřízlivíte.

Statistiky neúprosně dokazují, že mnohem více problémů v partnerství pramení z nedostatku finančních prostředků, než z nedostatku sexu. Pokud tedy dlouhodobě nepracuje a ani nedělá nic proto, aby se tento stav změnil, utíkejte!

2. Bydlí v hotelu maminkov

Studentský průkaz odevzdal již před pár lety, ale přesto stále bydlí s rodiči? Pokud nejsou nemohoucí, nebo zoufale nepotřebují jeho pomoc k prostému přežití, omlouvala by ho jen jedna věc - tvrdě si šetří na vlastní byt a ukládá každou korunu, aby si ho mohl v nejbližších letech pořídit.

Vyzařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
Autor: Shutterstock.com
Jestli ale vidíte, že peníze vesele rozhazuje za zábavu a koníčky a nemíní na svém bydlišti nic měnit, pak mu asi rodičovský full servis vyhovuje. Kdo by přece nechtěl sedět za minimální náklady u televize, zatímco jeho "neplacená služka" zařídí teplou večeři, prádlo i úklid domácnosti? No, každý kdo vyrostl a vzal si zodpovědnost za svůj život na sebe. Nechcete-li převzt úlohu jeho matky, utíkejte!

3. Fláká se dobře a fláká se rád

Tito muži většinou vyrůstají z mužů v předchozím bodě. Poznáte je podle velmi silné selektivní slepoty - vidí malý balón na obrovském fotbalovém hřišti, ale nejsou schopni vidět plný dřez nádobí nebo své špinavé ponožky na koberci.

Vyzařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
Autor: shutterstock.com
V blažené zamilovanosti vám bude možná dokonce dělat radost, pečovat o něj a nezatěžovat jeho intelekt tak přízemními věcmi jako je úklid, ale později vás to bude dohánět k nepříčetnosti. Pokud jste si ho sama rozmazlila, pomůže většinou domluva a rozdělení prací v domácnosti. Jestli má ale dost energie na airsoft s kamarády ovšem na vyluxování je příliš znaven z práce, utíkejte!

4. Jeho prostřední jméno je Magor

Je normální, že na začátku vztahu zanedbáváte svoje přátele a chcete strávit se svou láskou každou volnou minutu. Poku vás i po letech vaše láska ale nechce pouštět na kafe s kamarádkami nebo dovolenou s příbuznými, je něco špatně. Ať už k tomu používá direktivní zákazy, citové vydírání nebo psychický nátlak.

Vyzařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
Autor: shutterstock.com
Možná je extrémně žárlivý a chce vás mít jenom pro sebe, nebo má prostě nutkavou potřebu ovládat váš život. V každém případě ale ani jedno z toho není projevem důvěry a zdravé osobnosti. Nevěřte jeho kecům, že lepšího než on si už nikdy nenajdete. Přehryzejte provaz, kterým vás připoutal k topení a rychle utíkejte!

Autor: brig