Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

8 vět které muži říkají, aby vás dostali do postele

Které otřepané fráze muži stále dokola používají, aby se vám dostali do kalhotek?
3. října 2013 | 07:00

Na "parádní sbírku motýlů" už vás v dněšní době asi nikdo lákat nebude. Přesto jsou ale fráze, které muži opakují s železnou pravidelností jen za jedním jediným účelem - aby vás dostali do postele. Jaké to jsou?

Můžu tě pozvat na panáka?
Naprostá seznamovací klasika barů a diskoték. Jde v podstatě o méně nápadnou a slušnější verzi věty Napij se, ať jsi povolnější. Navíc, pokud za vás bude půlku večera platit a pak navrhne odvoz společným taxíkem, nebo dokonce vlastním autem, zcela automaticky ve vás vzbudí pocit, že byste mu měla být zavázaná.

Romantická procházka uprostřed noci má za účel jen jednu jedinou věc
Autor: Shutterstock.com

Je tu strašný vzduch/hluk/vedro, nechceš se jít projít?

I tuto okřídlenou frázi nejčastěji uslyšíte v klubu nebo na diskotéce. Procházka letní nocí za svitu měsíčku je samozřejmě velmi romantická, ale po této větě očekávejte spíš hledání suché meze, než pozorování padajících hvězd.

Nádherně voníš. Je to parfém, nebo prostě ty?

Ano, tahle věta stále funguje a stále netušíme proč.

Stáhl jsem super film, nechceš se na něj přijít podívat?

Pozvání na váš oblíbený film si přímo říká o tulení u televize
Autor: Shutterstock.com

Každá taktika, kterou vás dostane k sobě domů je dobrá taktika. A tato, přestože patří mezi nejprůhlednější, funguje spolehlivě. Stačí jen věnovat pozornost tomu, co máte ráda a pak už je jistota, že se filmem trefí do vašeho vkusu. A přitulit se k vám může stejně dobře u romantického slaďáku, jako u šílené vyvražďovačky.

Potřebuju uvařit pro rodiče/sourozence/šéfa a jsem úplně v koncích. Nepomohla bys mi, prosím?

Pokud mu svolíte pomoci s večeří, má vyhráno - nejen že budete u něj doma, ale ještě mu uvaříte
Autor: Shutterstock.com

Další trik jak vás dostat k sobě do bytu, ale tentokrát mnohem rafinovanější. Útočí totiž hned na dvě naše potřeby - dokážete, že jste skvělá kuchařka a pomůžete tomu úžasně snaživému, ale přesto ztracenému chlapci. Takže vás má přesně tam, kde vás chce mít a navíc s teplou večeří.

Můj pes/kočka/pískomil je tak roztomilý. Určitě by ses mu moc líbila.

Balení na domácího mazlíčka cílí na vaši zvědavost a lásku ke zvářatům
Autor: Shutterstock.com

Nechcete se seznámit s tím úžasným chlupatým stvořením, které by z vás rozhodně bylo úplně unesené? Ale jistě že chcete, protože zvířata milujete. A jeho domácí mazlíček na vás samozřejmě nečeká nikde jinde, než u něj doma.

Na sex moc nejsem, mnohem radši se jen tak přitulím.

Znáte ty muže, kteří se rádi mazlí, ne? Ne? My také ne!
Autor: Shutterstock.com

Lež jako věž. Kdykoliv po vás nechce sex, ale chce si jen povídat, jen vám namasírovat záda, jen si s vámi vlézt do vany plné bublin, jde mu prakticky jen právě o sex. Tato taktika ale překvapivě zafunguje tak, že ve vás vzbudí pocit, že jste to vlastně vy, kdo se chce milovat, ne on.

Na prvním rande sex nikdy nemívám. Ze zásady.

NIc vás nenažhaví tolik jako pocit, že je vše ve vašich rukou
Autor: shutterstock.com
Tahle prostá lež stačí k tomu, abyste se cítila výjimečná a zatraceně sexy, když se vám podaří ho na prvním rande svést. Co na tom, že role lovce a kořisti jsou vlastně úplně obráceně, než si myslíte.

Autor: brig