Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Úchylná láska: Mořská panna miluje mořského pána

9. července 2013 | 08:00

Pokud nevěříte na pohádkové příběhy, děláte chybu. Tento příběh je jako vytržený z obrázkové knihy Malá mořská víla. Mořský muž Antonio "nesbalil" mořskou pannu Melissu na sbírku motýlů, ale na sbírku ploutví. Oba totiž účinkují v podmořském světě. Od roku 2009 jsou zamilovaní a nejraději společně řádí v moři.

Melissa Dawn (31) z Floridy si Antonia Padilly (33) poprvé všimla v roce 2009 během jejího vystoupení "Mořská panna Melissa" v Mořském světě v Orlandu. Antonio se totiž převléká za "mořského muže" a vystupuje ve stejné show jako Melissa.

Přiznala se, že tenkrát cítila, jak přeskočila jiskra. "Každého pracovníka mořského světa mám moc ráda, ale jen Antonia jsem toužila poznat blíž," svěřila se Melissa. Aktéři jsou do sebe nyní bezhlavě zamilovaní.

Společně si užívají vodní hrátky.
Autor: profimedia.cz
Melissa vystupuje už osm let a pracovala s mnoha vodními živočichy- například s kosatkami, delfíny, žraloky a rejnoky. Melissina dokáže zadržet dech a být pod vodou po dobu pěti minut, zatímco plave v kostýmu mořské panny. Díky této schopnosti se na stala známou téměř po celém světě.
Profesionální mořská panna doufá, že pomocí svých představení se jí podaří rozšířit její poselství. "Pomozme zachránit naše oceány předtím, než se ze všech mořských živočichů stanou jen mýty."