Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svatba nebude: Tyhle muže před oltář nedostanete

  • Někteří muži prostě nejsou na ženění. Nesmutněte proto a raději vybírejte v lepších vodách.
    16. května 2013 | 11:24

    Jsou typy mužů, kteří nám mohou imponovat, jsou krásní, úspěšní, ctí rodinné tradice, ale přesto se do ženění nehrnou. Zkrátka nejsou to muži, kteří by toužili po tom, být v chomoutu a nenechají se před oltář dotáhnout ani párem koní.

  • Pan „Nevěřím v monogamii“

    George Clooney
    Autor: EPA, Reuters, ČTK
    Jakmile váš drahý prohlásí, že úplně nevěří v monogamii a životní lásku, nastražte uši, protože vám tím vlastně říká, že si vás nikdy nevezme a ještě vám vysvětluje, že vás asi nejspíš bude podvádět.  Tihle věční mládenci loví většinou v mladších vodách a své partnerky mění zhruba s intenzitou střídání ročních období. Typickým příkladem takového hocha oblíbený herec George Clooney.

  • Pan „Moje ex byla lepší“

    Sámer Issa truchlí pro svého dědečka
    Autor: Blesk
    Je úplně přirozené, srovnávat nové a staré partnery, protože vám to může pomoci uvědomit si, co chcete a co ne. Jestliže vám ale váš partner stále předkládá, že bývalka dělala tohle a tamto lépe, je na ní fixovaný a ještě několik let po rozchodu o ní mluví, pak si rozhodně nemyslete, že to budete vy, s kým půjde k oltáři.  Na svojí bývalou lásku Agátu Hanychovou nemohl dlouho zapomenout zpěvák Sámer Issa. Několikrát se pokoušeli vztah slepit, ale nakonec si dali konečné vale.

  • Pan „miluji sám sebe“

    Jude Law
    Autor: ČTK
    Jestli chodíte s krasavcem, který si je svého vzhledu vědom, je na něj pyšný a hodně si na sobě zakládá, asi to s ním nemáte jednoduché. Navíc se nemusí jednat o vzhled, narcisté se také velice rádi poslouchají, milují obdiv a nechtějí se vázat hlavně proto, že nemají pocit, že by jejich partnerka dosahovala kvalit, jakých si oni zaslouží. Jedním z takových chlápků je zřejmě i oblíbený herec Jude Law, který se do chomoutu hnal už několikrát, ale vždycky tak nějak couvnul.

  • Pan „Věčně mladý Petr Pan“

    Hvězdy chodí až nakonec. Tohoto rčení se Sagvan Tofi drží už léta.
    Autor: Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek
    Je to ten typ chlápka, který si nepřipouští svůj věk, nejraději by pořád pařil, žil nezávazným životem a oblékal se jako teenager. Varovným signálem je například to, že chodí na party, kde jsou všichni minimálně o deset let mladší, a on se s nimi snaží držet krok. Takového muže před oltář nedostanete, ale možná byste o to ani nestála. Jedním z těch, kteří nechtějí dospět je například herec, zpěvák a všeuměl  Sagvan Tofi.

  • Pan „Jsem členem party“

    Princ Harry možná bude vládnout Rusku
    Autor: ČTK
    Muži se potřebují sdružovat, ať už v hospodě, šachovém kroužku nebo klubu motorkářů. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby někteří neutvářeli „bratrství“. V takových bratrstvech jsou totiž ženy tabu, popřípadě jsou jen sexy roštěnkami na ozdobu, a to že by někdo chtěl vstoupit do manželství znamená doživotní vyloučení a pomyslnou společenskou smrt.  Jestli váš vyvolený do podobného bratrství patří, smiřte se s tím, že budete navždy jen trpěnou přítelkyní a jeho kmoši budou pořád na prvním místě.  Mezi „single bratry“ si libuje i princ Harry.

  • Pan „Maminčin chlapec“

    Zlaté glóby 2013: Nechyběl ani Leonardo DiCaprio, který se na plátnech kin objevuje v novém Tarantinově snímku Nespoutaný Django
    Autor: Reuters
    Je krásné, když muž ctí svou matku, ale nic se nemá přehánět a pokud se i ve třiceti nejraději drží máminy sukně, bude asi něco špatně. Takový muž se neumí postavit na vlastní nohy a pořád spoléhá na maminku, která se většinou díky tomu cítí jako středobod vesmíru. U takového muže mají sice ženy šanci, pokud ovšem projdou matčiným castingem, ale většinou po pár letech odejdou ze vztahu s pláčem, protože svatba je stále v nedohlednu.  Svojí matku poslechne skoro na slovo i herec Leonardo DiCaprio, který jí často bere s sebou na zahraniční akce.

Diskuse ke článku
.