Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

On-line láska: Seznamte se přes internet!

Hledáte lásku přes internet? V tom případě byste se měla držet několika pravidel!
14. listopadu 2012 | 15:00

V dnešní době není vůbec jednoduché, najít si toho pravého. Proto se mnoho žen uchyluje k mnohem snadnějšímu seznamování. Lásku si hledají na internetu!


Pokud se rozhodnete pro tuto, v podstatě pohodlnou cestu pro seznámení, bylo by dobré se držet pár zásadních a velmi důležitých pravidel-. Nikdy totiž nevíte, kdo na té pověstné „druhé straně“ sedí.

1. Dobře si vyberte!

Dávejte si pozor na výběr seznamky. Rozhodně zvolte takovou, která u nás má „dobré jméno“ a kterou znáte vy, něbo někdo z vašich blízkých. Rozhodně nevybírejte takovou, na kterou jste narazila při náhodném surfování po internetu.

Hledáte lásku přes internet? V tom případě byste se měla držet několika pravidel!
Autor: Profimedia.cz

2. Aby byl mile překvapen

Při výběru fotky sáhněte po takové, která odpovídá vašemu reálnému vzezření, ať už tam vypadáte jakkoliv. Přejdete alespoň nežádoucímu překvapení, nebo naopak partnera překvapíte tím, že ve skutečnosti vypadáte líp, než na fotce!

3. Buďte upřímná

Na nic si nehrajte, nevymýšlejte si a snažte se o sobě i svých blízkých psát upřímně. Pokud se totiž s člověkem sejdete a případně sblížíte, pravda vyjde vždycky najevo. Zároveň ale tomu druhému neříkejte příliš mnoho!

4. Soucit stranou

S nikým se nescházejte jen ze soucitu. Pečlivě vybírejte, i kdyby to mělo trvat půl roku. Místo schůzky volně rozhodně veřejné. Nejen kvůli bezpečnosti, ale i sebejistotě. Mezi lidmi se totiž budete cítit daleko lépe, než někde, kde budete osamotě.

5. Čtěte ho jako knihu

Mějte vždy na paměti, že nejdůležitější je poznat rodinu a přátele. Nikdy si nikoho nepouštějte k tělu „jen tak“ aniž byste znala jeho okolí. Nechte druhého, ať se vám otevře!

Autor: ema