Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak poznáte, že je vám nevěrný?

11. prosince 2017 | 16:00

Říká se, že ženy poznají nevěru snadno a nemusí jim ani příliš napomáhat jejich nadměrně vyvinutá intuice. Jenomže ne vždy to je pravda. Jaké jsou tedy nejčastější varovné signály toho, že je vám muž nevěrný?

Nevěra není jen o sexu, jak se mnoho lidí domnívá. Představa, že náš partner či partnerka souloží s někým jiným, je nám ale zpravidla nepříjemná nejvíc. Ať už nevěrník hledá jen krátkodobé povyražení, chce ze vztahu odejít nebo mu prostě jen "ujely nohy", je na obou partnerech, jak se k tomu postaví.

Nevěra se zpravidla neděje náhodně a je jasným ukazatelem, že je ve vztahu něco špatně. Pokud se rozhodnete nevěru odpustit a ve vztahu setrvat, budete se o něj muset snažit oba. Návod na to, jak se vyrovnat s nevěrou, se dočtete ZDE. Podle čeho ale tedy poznáte, jestli vám je muž nevěrný?

Má neustále telefon v ruce

Pokud mu nonstop pípá messenger nebo esemesky nebo má najednou pořád vypnuté vyzvánění a také pořád civí do telefonu, zbystřete. To, že je partner najednou zničehonic pořád on-line, telefon si bere do sprchy, nebo to, když jde v restauraci na toaletu a je nervózní, pokud by měl být pár minut bez telefonu, rozhodně není dobré znamení.

Přehnaně o sebe pečuje

Koupil si činky nebo rovnou permanentku do posilovny? Košile, které donedávna nosil, jsou najednou příliš zaprané a taky si koupil nový parfém? Pokud nemá krizi středního věku nebo se neupravuje kvůli vám, je dost pravděpodobné, že to dělá kvůli nějaké jiné.

Nebere vás do společnosti

Dřív jste se běžně vídala s jeho přáteli, bral vás na pracovní akce, a najednou má neustále nějaký důvod, proč nemůžete s ním? Navíc jen vítá, když si domluvíte něco s kamarádkami nebo když jdete spát dřív než on? Vypadá to, že svůj čas raději tráví s někým jiným než s vámi.

"Vídá" se s kamarády

A to s těmi, o kterých jste roky neslyšela. Pokud si nepamatujete na Pavla, kolegu z práce, kterého náhodně potkal, nebo na Tomáše, spolužáka ze střední, se kterým tuhle popíjel až do tří do rána, je dost možné, že jsou oba jedna a tatáž osoba – jeho milenka.

Nechce s vámi spát

Pokud veškerý sex iniciujete vy a dochází k němu podezřele málo, je opravdu buď tak unavený, jak tvrdí, nebo má milenku a s vámi spát nechce. Ať už je to ale jakkoliv, rozhodně se nedostatek intimity snažte vyřešit. Právě na něm totiž vztahy spolehlivě krachují.

Víte, co je láska a jak najít tu pravou? Odpověď se dočtete ZDE >>>

Autor: red