Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Marie (41): Chtěl po mně skupinový sex

Nevěrou může žena paradoxně stvrdit svou lásku. Vyhovět sexuálním snům milovaného partnera.
13. dubna 2010 | 12:06

Nevěra zdaleka není jen výsledkem fyzické touhy, psychického rozpoložení či partnerské krize. Nevěrou může žena paradoxně stvrdit svou lásku. Vyhovět sexuálním snům milovaného partnera. Jako jednačtyřicetiletá vysokoškolačka Marie.

Marie žije v Olomouci, má dvě dospívající děti a pohodové manželství. Středostavovská vzorná rodina. Velký byt v historickém centru města, před domem nejnovější Volvo. Bezpečný rodinný vůz.

Děti se dobře učí a ani v pubertě nedělají problémy. Každou sobotu velký nákup v supermarketu. Jednou měsíčně si vyrazí rodiče sólo. Povečeří v restaurantu, dají si pár skleniček. Romantika sedmnáctiletého manželství... I na dovolenu jezdí Marie s mužem sama: „Týden v létě někam vyrazíme bez dětí. Ty jsou na chalupě u mých rodičů,“ konstatuje čtyřicátnice.

Tak nějak vypadá podle vyprávění Marie její famílie. Ona je magistrou farmacie. Vede lékárnu. Její Jan je inženýr a šéfuje prosperující stavařské firmě. Na fotkách, které Marie ukázala, vypadá úhledně, poněkud asexuálně a nudně. Zkrátka korektnost sama. Výkonný pracovník, vzorný otec, který má vše pod kontrolou... Muž se začínající pleší, jemuž táhne na padesát.

Zdání klame

Rodina Marie působí vzorně. Americká krása po česku, chtělo by se říct (všichni jistě ten oscarový film znají). I tady byl vyhnívající problém pod pokličkou idyly. Tím byla Janova touha po skupinovém sexu. Alespoň po orgasmu ve třech. Hromadně propletená těla. Masová výměna tělních tekutin...

Marii přání manžela děsilo. Léta jej odmítala. Ale Jan na ni čím dál víc tlačil. „Doba, kdy se o tom zmiňoval, se zkracovala. Většinou byl přiopilý,“ vysvětluje Marie, která svého muže evidentně miluje. „Honza chtěl, abychom šli na swingers party. Odjeli do Prahy. Prý je tam několik decentních klubů. V podstatě uzavřená společnost. Já byla vždycky proti. Někdy jsem plakala. Po tom jsme se stejně pomilovali. Můj muž byl už jen tou představou vzrušený.“

Paní magistra se nesplněnou touhou muže trápila. Nevěděla si s ní rady. Nerozuměla jí: „Náš sex byl dobrý. I po tolika letech manželství jsem se milovali dvakrát, někdy třikrát týdně. Jan po mně evidentně toužil, vždycky mne uspokojil. O to víc jsem ho nechápala.“

Nevěrou může žena paradoxně stvrdit svou lásku. Vyhovět sexuálním snům milovaného partnera.
Autor: Profimedia.cz

Kdo s koho

„Snažila jsem se náš sexuální život zpestřit různými, myslím že neobvyklými praktikami. Inkognito si objednávala porno filmy s grupen sexem a taky různé pomůcky. Olomouc není malé město, ale představa, že půjdu do sex shopu, byla příšerná. Pocházím z přísně katolické rodiny,“ tvrdí Marie.

Žena, která se všemožně snažila erotické fantazii muže vyjít vstříc, se s problémem prala sama: „Mluvili jsme o tom jen s manželem. Ani nejlepší přítelkyni bych neměla odvahu to říct. Pak to stejně přišlo. A naprosto nečekaně.“

Stalo se to jedenatřicátého prosince. Syn byl na horách, mladší dcera u prarodičů na chalupě. Marie s Janem šli na návštěvu k přátelům. Dva manželské páry slavily u televize a mísy chlebíčků Silvestra. Půlnoční líbání pod jmelím se zvrhlo. Všichni skončili v posteli.

„Alkohol sehrál svou roli. V ložnici jsem vystřízlivěla. Jan se s kolegou, který byl navíc jeho šéfem, určitě domluvil. Byla jsem totálně rozdvojená. Žena šéfa mého muže mi přivodila orgasmus a já, zatímco byl ve mně její manžel, sledovala, jak Jan uspokojuje ji. Totální rozdvojenost. Všechno šlo mimo mě. Po souloži jsem se pozvracela. Byl to nejhorší začátek Nového roku v mým životě. Doma jsme o tomto zážitku nemluvili. Po měsíci se náš sexuální život vrátil do normálních kolejí. Myslela jsem si, že už mám problém za sebou,“ vypráví vzorná matka a milující manželka Marie.

Trpce šťastný happyend

Marie žila v omylu. Pár měsíců poté její Jan opět začal naléhat. Ohleduplně a láskyplně: „Maruško, ten Silvestr byl omyl. Vždyť ses udělala, měla pár orgasmů. Tak se broučku nebraň, neměj předsudky. Nechci to dělat bez tebe. Ty víš, že tě miluju.“ Marie byla zoufalá. Uvažovala o rozvodu, který byl stejně nemyslitelný jako další grupen sex. Zkrátka žena vychovaná v bigotní katolické rodině... I rozuzlení přišlo nečekaně.

„Dva a půl roku poté jsme byli s Janem na chalupě. Byl to náš týden - děti odjely s mými rodiči do Řecka. Ten večer přišel na grilování soused. Je rozvedený a vždycky se mi líbil. Hrál na kytaru moje zamilované písničky. Pomilovala jsem se s ním nad ránem na zahradě. Do postele jsem ho netáhla,“ vypráví pointu letitého problému Marie. Žena, která tehdy svému muži řekla: „Pojď k nám a dělej co můžeš, miláčku.“

Jan nešel, jen se ochromeně díval. Zhroutil se a po dvou promlčených dnech k Marii přišel. Se slzami v očích a flaškou vína v těle řekl: „Já už to nechci, Maruško.“ Od té doby mám klid. Stálo to za to. Jsem šťastná manželka,“ říká Marie. Krásná a inteligentní žena, kterou jsem musela dlouho přesvědčovat, aby se, byť inkognito svěřila. Už kvůli ženám, které se trápí podobným problémem.