Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Alžběta: Děvku z ní udělal manžel

Príbeh Slovenky Alžbety Holmokovej pripomína slávny film Neslušný návrh
13. září 2009 | 13:19

Bankéř Yann Samuelides (35) nabízí Alžbětě Holomkové (28) za její ruku a manželský slib 14 milionů korun. Alžbětin životní příběh připomíná hollywoodský film. Osmnáctiletá nezkušená panna odešla do světa s vypočítavým Francouzem.

Rozvod s ním a svatba s novým nápadníkem by pro ni znamenala vysvobození.

Alžběta se po základní škole vyučila v oboru kuchař-číšník. „Byla jiná než ostatní, kluci si jí odvraceli, Byla velice zanedbaná a smáli se jí, že smrdí,“ zavzpomínala její spolužačka.

Zatímco její vrstevnice za sebou měly už několik sexuálních zkušeností, ona byla stále pannou. „Neměla žádného kluka, až do doby, kdy přišel do města ten starý Francouz (67), který chodil nejdřív s její sestřenicí,“ pokračovala její spolužačka. I ji pravděpodobně využíval, a aby se ho zbavila , tak mu dohodila Alžbětu.

Anketa: Opustily byste svého manžela za 14 milionů? >>

S vidinou lepší budoucnosti se s ním Alžběta rozhodla odejít. „Byl jejím pasákem. Dělala prostitutku ve Španělsku, Anglii i v Německu. Ale určitě ho měla ráda. Poskytl jí to, co rodina nemohla,“ šokuje její dobrá kamarádka. „Když přišla z Anglie do Dobšiné poprvé, nevěřila jsem vlastním očím. Byla z ní krásná, upravená žena. Připomínala nám Jennifer Lopez,“ tvrdí o kamarádce.

Našli jsme rodiče Slovenky, která prodala manžela! >>

Boháč si koupil vdanou Slovenku za miliony >>

Když přišla do Anglie a měla už peníze, musel na otcův příkaz o rodinu finančně postarat. „Před pár měsíce jim koupila dům a všem zaplatila dovolenou v Řecku,“ prozradila.

Rodina dobře ví, co Alžběta v Anglii dělá a že o ni má bohatý bankéř zájem. „Vypadněte. Zavolám na vás policii,“ reagoval podrážděně na dotazy deníku Plus 7 dní její otec, který si s manželkou užívá dům, který mu Alžběta za 2 miliony korun koupila.

Jestli Alžběta anglickému bankéřovi řekne ano, ukáže čas. Nejdřív se však ale musí osvobodit od jejího současného francouzského manžela.

Autor: oj, INT