Přibrala půl metráku za 6 měsíců. Záhadná nemoc jí ničí život!

15. ledna  2015 
 05:00

Neuvěřitelný pocit zoufalství, ztráta zaměstnání, strach o život. To vše teď zažívá mladá Britka (34), která už půl roku nekontrolovaně přibírá deset kilo za měsíc. Lékaři jsou ale bezradní!

Její tělo začalo zadržovat neuvěřitelné množství tekutin. Lékaři ale neznají příčinu.
Autor: profimedia.cz
"Žiju v totální agonii. Posledních šest měsíců si procházím peklem. Můj život teď nestojí za nic. Vím, že si někteří lidé určitě myslí, že se zkrátka přejídám, jenže opak je pravdou. Jím ještě méně než v minulosti, ale stejně mi to není nic platné. Jsem jako lidská vodní postel, úplně plná tekutiny," svěřila se zoufalá Laura Pell.

 

Žena trpí záhadným onemocněním, které jí neuvěřitelným způsobem ztrpčuje život. "Stará se o mě máma a můj přítel Mark. Je mi sice jen 34 let, ale cítím se na 90," dodala žena, která ještě loni v létě vážila 57 kilo, třikrát týdně chodila do posilovny a zdravě se stravovala, aby se udržela ve formě.


Dnes už má Laura problémy pohybovat se a bojí se, že nakonec skončí na invalidním vozíku.
Autor: profimedia.cz
Vše se ale změnilo doslova ze dne na den. Její tělo začalo z neznámého důvodu zadržovat vodu. Za jediný den Laura přibrala šest kilo. A od té doby má každý měsíc o nějakých deset navíc. V současnosti váží už skoro 110 kilo. Musela obměnit celý šatník, protože místo velikosti 40 teď obléká 52.

 

Kvůli nadváze dokonce byla nucena vzdát se své práce svatební vizážistky. Obtížně se pohybuje, na oteklých nohou dlouho nevydrží stát. Teď se navíc obává, že pokud to takhle půjde dál, skončí brzy na invalidním vozíku.

 

Mladá žena už navštívila desítky odborníků, nikdo jí ale nedokázal pomoci. Minulý rok v létě sice lékaři objevili nezhoubný nádor na její hypofýze, tvrdí ale, že ten není příčinou zadržování tekutin v těle. Svou poslední naději teď vidí v návštěvě soukromé kliniky v Manchesteru. Snad jí tam pomohou.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji