Poslední díl Superchlapů! Kdo nakonec výzvu zvládne?

Tři největší favoriti. Kteří dva skončili s časem 5 hodin a 1 minuta?
Foto: FTV Prima
25. června  2016 
 06:00

Pomalu jde do tuhého a atmosféra mezi soutěžícími Superchlapů (a nejen mezi nimi) by se dala krájet. Kromě toho, že se blíží závod, na který dlouhé měsíce trénují, tak mezi účastníky houstne nálada. Na koho mají pifku a kdo jim pije krev? 

Hned na začátku s radostí oznamujeme, že jeden z účastníků soutěže Superchlapi se stal hrdým otcem. Josef je z toho očividně dojat a jeho otcovství mu přejí i jeho kolegové. Tedy, až na některé jedince a jejich manželky. Schválně – uhádnete, kdo si neodpustí rejpnutí na jeho adresu? Ano, máte pravdu... 

Video se připravuje ...
Jak dopadne proměna? • VIDEO: FTV Prima

Pojďme se ale na chvíli oprostit od emocí a podívejme se, jak si stojí, co se týče sportovních schopností. Jak si poradí se závodem, který je vyvrcholením jejich několikaměsíčního tréninku? Prozradíme vám něco! Šest ze sedmi soutěžících zvládne pokořit cílovou pásku pod oněch sedm hodin. Dva z nejlepších dokonce skončí na 175. a 176. místě, jen pár vteřin po sobě, s časem 5 hodin a 1 minuta.

Video se připravuje ...
Z čeho má Josef takovou radost? • VIDEO: FTV Prima

Kdo se ale blýskne a kdo by si raději dal opakování, uvidíte už v neděli ve 21.55 na FTV Prima. Případně v repríze ve středu na stejném programu, jen o hodinu a půl později. Tedy ve 22.30. 

Video se připravuje ...
Kdo už všem pomalu pije krev? • VIDEO: FTV Prima

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji