Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Huben 2023: Zhubnu v dubnu

3. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Huben je pravidelnou každoroční příležitostí komplexního výživového programu The 1:1 Diet pro každého klienta získat týden hubnutí ZADARMO. Duben je měsíc, kdy dáme Spolu kila dolů a připravíme tělo do plavek!

Huben mohou využít jak stávající klienti, tak i úplní začátečníci, kteří se k programu The 1:1 Diet právě v tomto období nově připojí a mohou tak ušetřit až 1869,- Kč.

Jak získat týden programu The 1:1 Diet zdarma a ušetřit 1869,- Kč?

  1. Jako první se musíte v období od 1. 4. do 30. 4. 2023 zaregistrovat přes náš webový formulář do výzvy Huben na www.spolukiladolu.cz.
  2. Následně vás kontaktuje výživový poradce a domluvíte si konzultaci. Během vstupní konzultace posoudí Váš celkový zdravotní stav a zjistí všechny Vaše důležité hodnoty. 
  3. Na základě vstupních údajů pro Vás výživový poradce vybere odpovídající Krok programu, sestaví Vám jídelníček na míru a k tomu doporučí vhodnou pohybovou aktivitu. Na místě si zároveň vyberete produkty The 1:1 Diet na následující 2 týdny. 
  4. Po 2 týdnech absolvujete kontrolní konzultaci (konzultace může být i po týdnu, záleží na domluvě), kde se svým výživovým poradcem zhodnotíte své úspěchy a zkušenosti. Svého poradce můžete samozřejmě s důvěrou kontaktovat s jakýmkoli dotazem kdykoliv během programu. 
  5. Na kontrolní konzultaci si vyberete určený počet produktů na 3. týden podle svého doporučeného jídelníčku v daném Kroku programu a rovnou získáte 4. týden programu a produkty The 1:1 Diet pro tento týden ZDARMA.  

REGISTROVAT SE můžete až do 30. dubna 2023 na www.spolukiladolu.cz.

Autor: CWP výživové poradenství s.r.o.

Jak funguje program The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan?

Úzká spolupráce s výživovým poradcem: Komplexní výživový program je podle hesla „Spolu kila dolů“ založený na hubnutí pod dozorem zkušeného výživového poradce. Ten je klientovi k dispozici na pravidelných schůzkách, ale také průběžně po telefonu nebo na e-mailu, kde se na něj klient může kdykoliv obrátit pro radu. Je mu průvodcem, mentorem a snaží se ho na cestě k redukci hmotnosti a jejímu následnému udržení průběžně motivovat.

Výživový plán každému klientovi na míru: Po podrobné konzultaci sestaví výživový poradce zájemci přesný jídelníček na míru přizpůsobený jeho individuálním potřebám. Zařadí také doporučení na pohybovou aktivitu podle aktuálních možností klienta. Výživový plán má celkem tři fáze, a to přípravnou, redukční a stabilizační.

Cílem je postupné osvojení zdravých stravovacích návyků a celková pozvolná změna životního stylu. Neméně důležitou součástí programu je naučit klienty jíst tak, aby měli vyvážený jídelníček a nedocházelo tak k opětovnému nárůstu hmotnosti. Jídelníček na míru z běžných potravin (racionální nebo low carb) je součástí posledního Kroku programu.

Kvalitní produkty s vyváženými nutričními hodnotami: Ty tvoří třetí a poslední pilíř výživového programu The 1:1 Diet, který si na vlastní výrobě klinicky ověřených produktů zakládá. Obsahují vysoce kvalitní bílkoviny z mléka a jsou tak pro organismus velmi dobře využitelné. Zároveň je v nich zahrnuto celé spektrum potřebných vitaminů a minerálů. Tato chutná a nutričně vyvážená jídla pomáhají účastníkům programu hlavně v začátcích pohlídat si správný poměr živin a energie. Všechny pokrmy lze připravit snadno a rychle, několik produktů je zároveň „ready to eat“, takže je možné mít je kdykoliv po ruce.