Nepovedlo se vám v loňském roce zhubnout? Letos to zkuste jinak!

Nepovedlo se vám v loňském roce zhubnout? Letos to zkuste jinak!
Prezentace klienta
  2. ledna  2023 
 00:00

Dali jste si letos za cíl zhubnout nějaké to kilo? Pak věřte, že nejste sami! A stejně tak navrhujeme, abyste nebyli sami ani na samotné hubnutí. Proč? Podle dostupných studií (například DROPLET) má redukce hmotnosti pod dohledem odborníka vyšší úspěšnost, než když člověk hubne sám bez jakékoliv podpory výživového specialisty. Proto jsme se o hubnutí poradili s výživovým poradcem Ing. Lukášem Vránou.

Výživový poradce v prvé řadě doporučuje vyhýbat se obecným radám na internetu a aktuálním trendům. Pokud chcete zhubnout opravdu trvale, a především v souladu se zásadami zdravého životního stylu, je jednou z nejsnazších možností oslovit odborníky, kteří najdou vhodnou cestu právě pro vás. „Každý člověk má individuální potřeby, žije jiným způsobem života, má jiný zdravotní stav, a to vše je potřeba zohlednit v hubnoucím plánu,“ vysvětluje Vrána. Nelze tak jednoduše říci, že existuje univerzální metoda pro všechny.   Proto doporučuje hubnutí pod dohledem výživového poradce.

Jak výživového poradce najít? 

Jedním z ověřených programů, kde takovéto poradce můžete najít, je britský The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, který existuje na trhu více než 50 let. Vyvinuli ho vědci a lékaři. Tento program je nejen ověřený několika desítkami let praxe, ale také disponuje vědeckými studiemi, které efektivitu programu potvrzují. The 1:1 Diet naštěstí působí také v Česku i na Slovensku – a vy si tak můžete vybrat výživového poradce, který je nejblíže vašemu bydlišti.

S výživovým programem The 1:1 Diet zhubla i herečka Anežka Rusevová
Autor: Petr Kozlík

Proč má hubnutí s výživovým poradcem takovou úspěšnost? „Člověk na hubnutí není sám a může se na svého poradce/parťáka vždy spolehnout. Díky němu hubnutí nevzdává, když přijdou první pochybnosti a krize. Poradce je po celou dobu klientovým mentorem, který má potřebné vzdělání a mnohdy i osobní zkušenost s redukcí hmotnosti. Ví tedy, jak je tento proces náročný a jak i drobné zaškobrtnutí může být velmi demotivující. Je tím, kdo klienta nejen vede a radí mu, ale také jej po celou dobu podporuje a motivuje, a to nejen během pravidelných schůzek, ale k dispozici je neustále i na telefonu a e-mailu. Klient se na něj může obrátit kdykoliv je třeba,“ dodává Lukáš Vrána.

Autor: CWP výživové poradenství s.r.o.

Věděli jste, že s The 1:1 Diet hubla také herečka Anežka Rusevová?

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji