Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hit celebrit: hubnutí v korzetu! Vosí pas a ploché bříško bez námahy!

Korzet: Tajemství vosího pasu celebrit!
12. listopadu 2014 | 06:00

Ať děláte co děláte, špíčky v oblasti břicha ne a ne zmizet. Zkuste nový dietní hit celebrit – speciální korzet, díky kterému budete v pase útlá a pevná stejně jako jeho fanynky Jessica Alba a Kim Kardashian. Obě mají navzdory nedávnému mateřství bříška dokonalá a pas vosí.

Dieta spočívá v nošení speciálního korzetu, vyrobeného z extrémně pevného, ale přesto elastického materiálu, který nositelku sevře tak jako historické korzety. Efekt je hned trojí. Za prvé dochází k termické reakci a teplo z pásu pomáhá odbourávat tuky. Za druhé je žaludek nositelky stažený natolik, že sní méně jídla. Je to v podstatě takové neinvazivní podvázání žaludku. A za třetí stejně jako korzet v 18. a 19. století ovlivňuje při dlouhodobém nošení tvar trupu. Tedy deformuje žebra a pas tak, že jsou štíhlejší.

Kim Kardashian
Autor: archiv, Instagram

V korzetu dnem i nocí

Kůra spočívá v tom, že korzet nosíte několik hodin denně, ideálně 12. Začínáte na 30 minutách a postupně přidáváte až na oněch 12 hodin. Nakonec ho odkládáte jen na spaní a cvičení. Půvabná herečka Jessica Alba se svěřila časopisu Net-A-Porter, že po porodu obou svých dětí nosila tento korzet ve dne v noci. „Trochu upocené, ale funguje to,“ nechala se slyšet. Podobně pak známá hvězda reality show Kim Kardashian, která se dokonce s pásem sama vyfotila na svůj Instagram a ukázala tak svou zbraň proti špíčkům statisícům svých fanoušků. Navíc tato pomůcka nestojí žádné horentní sumy, ale zhruba 60 amerických dolarů (1328 Kč).

Názory specialistů se různí

Zatímco plastický chirurg Alexander Sinclair z Beverly Hills nedá na korzet dopustit a úspěšně ho ordinoval již stovkám pacientů, internisté před jeho používáním varují. Dietolog a internista z New Yorku Jyotindra Shah upozorňuje, že dlouhodobé používání korzetu může mít neblahý vliv na vnitřní orgány, jako jsou játra, ledviny a slinivka. Také může poškodit pleť a zhoršit dýchací funkce.