Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílená modelka chce mít nejtenčí pas světa, hodiny trpí sešněrovaná v korzetu

Romana Smith se rozhodla nosit korzet, který jí zúží pas až na neuvěřitelných 45 centimetrů.
31. května 2015 | 18:54

Po dokonalé postavě a štíhlém pasu touží ženy po celém světě. Trápí se cvičením, dietami, operativně si nechávají odstranit žebra. Mladá britská modelka ale zvolila mnohem šílenější způsob, jak mít vysněný vosí pas. A vůbec jí nevadí, že kvůli tomu musí snášet neuvěřitelnou bolest.

Dvacetiletá fetiš modelka Romanie Smith z Velké Británie doslova propadla svému snu mít postavu ve tvaru přesýpacích hodin. Pro dokonalé tělo je prý schopna obětovat cokoliv.

Aby se jí zúžil pas, začala proto nosit korzet, který její tělo svírá obrovskou silou. Mladá žena tedy trpí víc než dost. Sama přiznává, že bolest z korzetu umí být někdy pořádně nepříjemné. Přirovnává ji k obrovským bolestem žaludku. Prozradila také, že protože má poměrně větší hrudní koš, občas při stahování ucítí, jak se jí ohýbají žebra.

Romana Smith se rozhodla nosit korzet, který jí zúží pas až na neuvěřitelných 45 centimetrů.
Autor: reprofoto INT

"Pro krásu je ale každá žena ochotná trpět," tvrdí Romanie, které chce být v budoucnu zapsána do Guinnessovy knihy rekordů jako žena s nejtenčím pasem na světě. Ten momentálně stále drží Cathie Jung (78) z Connecticutu, která si ho dokáže korzetem stáhnout na neuvěřitelných 38 centimetrů.

Romanie prozradila, že se vždy chtěla cítit ženštější. Korzet prý začala nosit proto, že se v minulosti vůbec necítila sexy. Spokojenější začala být až v okamžik, kdy ho poprvé oblékla. To bylo před rokem a půl.

Teď se do něj nechává šněrovat pravidelně několikrát týdně. Díky němu se jí za tu dobu už pas zúžil o 8 centimetrů, na pouhých 45 centimetrů. Aby ale dohnala současnou rekordmanku Cathie, má ještě stále co dělat.

Autor: red