Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bez odborného dohledu výživové poradkyně NATURHOUSE bych nikdy nedokázala zhubnout 57 kg

18. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Vyzpovídali jsme paní Marii Lomskou, která díky odborné pomoci NATURHOUSE dokázala nejen viditelně zhubnout, ale může nosit pěkné oblečení v konfekční velikosti 42!

Jak jste se dostala k NATURHOUSE?

Celý život bojuji s váhou. Před dvaceti lety jsem sice zhubla, ale pak nabrala ještě jednou tolik. Navíc jsem před sedmi lety začala pracovat jen v noci. Skončila jsem na 135 kg a ručička na váze prostě nešla dolů. Jednoho dne mě v obchodním centru cestou od lékaře oslovila asistentka NATURHOUSE a nabídla mi bioimpedanční analýzu těla. V tu chvíli jsem ani pořádně nevěděla, co to znamená, ale souhlasila jsem. Bioimpedanční analýza, jak jsem se sama na vlastí kůži přesvědčila, spočívala v tom, že mě zvážila na speciální váze a změřila mi poměr vody a tuku v těle. Výsledky byly značně neuspokojivé až hrozivé, takže jsem velmi ochotně souhlasila s dietním plánem pod kontrolou dietoložky.

Paní Marie Lomská v době, kdy vážila 135 kg.
Autor: NATURHOUSE

Bylo pro Vás těžké změnit své stravovací návyky?

Stravovací návyky jsem měla hodně špatné, dlouhé přestávky mezi jídlem, nezdravá strava atd. Začátky byly hodně krušné, ale zvykla jsem se stravovat podle dietního plánu. Dnes už si ani nedovedu představit, že bych se vrátila k původním stravovacím návykům.

Co Vám na metodě NATURHOUSE nejvíce vyhovovalo?

Na metodě NATURHOUSE mi vyhovovalo pestré složení stravy, žádné hladovění, nové recepty a doporučení a podpůrný přístup výživové poradkyně. Jako další bonus spatřuji v tom, že jsem se naučila připravovat nová jídla, která chutnají i mému manželovi. Do dalšího hubnutí mě vždy motivovalo, že jsem každý týden viděla na vlastní oči, jak hubnu. Na pravidelných týdenních kontrolách se snižovala nejen moje váha, ale také centimetry okolo pasu, boků a stehen. Výživová poradkyně Věrka Burešová mě vždy pochválila. A to je pak pocit k nezaplacení.

Paní Marie viditelně omládla, srší energií a moc jí to sluší.
Autor: NATURHOUSE

Co jste nejvíce při dietě ocenila?

Nejvíce jsem ocenila celkový přístup dietoložky. Vůbec se nepozastavovala nad mojí počáteční váhou, neurážela mě ani si ze mě nedělala nejapné žerty. Prostě se mi maximálně snažila pomoct a poradit.

Jakých výsledků jste dosáhla a za jak dlouhou dobu?

Během 14 měsíců jsem shodila 57 kg! Z velikosti oblečení 5XL jsem se dostala na běžnou konfekční velikost 42. Teď si můžu kupovat pěkné oblečení a hlavně se v něm cítit opravdu dobře. Navíc si mé „proměny“ záhy všichni všimli a teď mi říkají, jak moc mi to sluší. Je pak hezké slyšet takové lichotky. Co se týče mé zdravotní stránky, cítím se značně lépe, nebolí mě nohy, kyčle a vysoký tlak se mi také snížil. Dokonce se nebojím jít do bazénu a zaplavat si.

Paní Marie se svojí osobní výživovou poradkyní Věrou Burešovou.
Autor: NATURHOUSE

Které přípravky jste si oblíbila?

Z přípravků mám nejraději čaje a pro případ mlsné si kupuji sušenky FIBROKI.

Docházíte i nyní na občasné návštěvy?

V nynější fázi na návštěvy docházím tak jednou za 6 týdnů. Je to z toho důvodu, abych si pořádně zafixovala nové stravovací návyky, pitný režim a ujistila se, že si svoji novou váhu držím. Pokaždé moc ráda vidím poradkyni Věrku, která je mou inspirací a věrným rádcem. Jsem ráda, že hubnutí s NATURHOUSE šlo bez odříkání a hladu. Cítím se skvěle a za to děkuji celému týmu v Českých Budějovicích. Jsou to moc milí a fajn lidé. Moc děkuji, bez vás bych to nikdy nezvládla!

Paní Marie s týmem NATURHOUSE v českobudějovickém obchodním centru Mercury.
Autor: NATURHOUSE

Na bezplatnou konzultaci se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz.

Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.