Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chcete zhubnout? Prázdný žaludek není řešením!

27. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Opravdu jste se rozhodla, že na sobě chcete něco změnit? Pokud se hodláte nadobro rozloučit s nadbytečnými kily, vězte, že je to mnohem jednodušší, když máte pocit sytosti a netrápí vás chuť na sladké.

Nadváha představuje estetický, psychologický, ale i zdravotní problém. Člověk, který se rozhodne s ní bojovat, se ocitá pod tlakem svého okolí. Změna stravovacích návyků i denního režimu může pak být o to náročnější. Co přesně je na hubnutí nejtěžší?

  • Chuť na sladké
  • Nárazové přejídání
  • Naučit se stravovat pravidelně
  • Donutit se změnit stravovací návyky
  • Jo-jo efekt
  • Zažívací problémy

Dostupné přípravky na snížení váhy obvykle pomohou pouze s jedním z výše uvedených problémů. Přitom obezita je vlastně nemoc, která vzniká působením mnoha vlivů. Úspěšné léčení tedy vyžaduje komplexní přístup. Podle nové klinické studie takové řešení nabízí OBEZIN™, jehož hlavní složkou je polysacharidový komplex PSC™.

Prázdný žaludek versus nárazové přejídání

Autor: www.obezin.cz
PSC™ je rostlinný polysacharidový komplex, který zaplní žaludek, a tím vyvolá uvolnění hormonů signalizujících mozku, že má člověk přestat jíst. Díky tomu zamezíte přejídání. Stejná látka také napomáhá tvorbě prebiotik, která podporují správné zažívání.

OBEZIN™ navíc omezuje chuť na sladké či tučné pokrmy díky výtažku z rostliny Spirulina platensis. Tato řasa působí na chuťové centrum v mozku, kde aktivně snižuje chuť k jídlu.

Opravdu to funguje

Ivana Christová bojovala pět let s výraznou nadváhou, kterou odstartovala nemoc.  Proces hubnutí se jí nakonec podařilo nastartovat díky pravidelnému užívání rostlinného doplňku stravy Obezin. „Souhlasila jsem s testováním Obezinu jen proto, že se jedná o čistě přírodní produkt,“ říká Ivana a přitom z ní čiší vitalita a optimismus.

Autor: www.obezin.cz

„Nohy a zadek už mám super, rýsuje se mi pas a bříško chytá kontury,“ vysvětluje nejkrásnější československá žena roku 1989, která zhubla již 18 kilogramů, ale ještě chvíli chce v hubnutí pokračovat. „S Obezinem sníte polovinu. Díky tomu hubnu, ale nehladovím. Navíc mám teď kopec energie a čistí se mi organismus,“ popisuje s nadšením Ivana. Právě únava a nedostatek energie byly tím, co jí v souvislosti s nadváhou nejvíc obtěžovalo.

Nyní akce: OBEZIN™ 1+1 ZDARMA!

Žádejte u svého lékárníka.

Akce platí pro objednávky lékáren pouze do vyčerpání zásob.

Další informace najdete na www.obezin.cz. Rady a speciální akce najdete na našem Facebooku.