Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka pro holky a homosexuální kalkulačka

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka podle pohlaví a homosexuální kalkulačka
VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ
3. února 2020 | 14:00

Takové to, když chcete ukázat, jak jste tolerantní, a úplně hloupě se do toho zamotáte... Zdravíme jistého europoslance a posíláme prasáka týdne. Padne mu jako ulitý, už kvůli tomu, že moudrých výroků má na kontě víc. Užijte si nový díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti, který se tentokrát natáčel živě v pražském kině Aero. 

Zdravíme taky všechny mudrlanty, kteří dokola řeší zhubnutí zpěvačky Adele – a jo, pak samozřejmě i markeťáky, kteří prodávají šunku a měli záchvat šovinistické kreativity. O španělské katolické církvi nemluvě. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...