Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejlepší český koláč 2013: Známe další výherce! A vy už soutěžíte?

23. července 2013 | 15:45

Ojedinělá soutěž o Nejlepší český koláč má své první vítěze. V redakci jsme ze zatím přihlášených koláčů vybrali ten, který si podle nás zaslouží titul "nejrychlejší". A víme už také, který z koláčů získal ve druhém týdnu hlasování nejvíc vašich hlasů. Do soutěže se však stále můžete přihlásit i vy!

Unikátní soutěž o Nejlepší český koláč už je v plném proudu. A my vám přinášíme další dva výherce. V týdenní redakční soutěži, tentokrát na téma "Nejrychlejší koláč", téměř jednohlasně zvítězil ten s názvem Borůvkový koláč z Vysočiny, který do soutěže přihlásila Marie Kovářová z Předína. Na talíři ho můžete mít už za 40 minut.

V týdenní hlasovací soutěži pak od vás v týdnu od 15. do 22. srpna 12 hodin nejvíc hlasů (2 294) obdržel Pouťový koláč od Anny Pytlíkové z Holýšova, který reprezentuje Plzeňský kraj.

Oběma výherkyním gratulujeme! Těšit se mohou na praktickou 3-kusovou dortovou formu.

Markéta Hrubešová je skvělou kuchařkou a tak není divu, že se stala patronkou soutěže Nejlepší český koláč
Autor: archiv soutěže
Přihlásit se můžete i vy!

Chcete být právě vy historicky prvním výhercem této jedinečné soutěže a získat titul Nejlepší český koláč? Pokud ano, pak neváhejte a soutěžte s námi. Šanci přihlásit se máte až do 19. srpna.

Projděte po generace předáváné sešity plné všemožných receptů, prohlédněte šuplíky v kuchyni, prolistujte kuchařky pro prababičce, zda se mezi jejich stránkami neskrývá rukou psaný poklad.

Vyhrát můžete dokonce třikrát

V průběhu internetového hlasování navíc proběhne každý týden hlasovací soutěž. Výhercem se stane ten účastník, který získá za předcházející týden nejvíce internetových hlasů. Šest soutěžících se tak může těšit na teflonovou 3-kusovou dortovou formu.

A tím vaše šance nekončí! Každý týden bude redakcí vybrán jeden soutěžící, který zvítězí na základě hodnocení podle níže uvedeného kritéria.

V týdnu od 15. – 22. 7. - nejrychlejší koláč
V týdnu od 22. – 29. 7. - nejoriginálnější koláč
V týdnu od 29. 7. – 5. 8. - nejlevnější koláč
V týdnu od 5. – 12. 8. - nejzajímavější koláč
V týdnu od 12. – 19. 8. - nejbarevnější koláč

Upečte tedy své dobroty, vyfoťte je a vyhrajte jednu z mnoha cen!

Podrobné informace, pravidla soutěže, přihlášené recepty i tipy a triky pro úspěšné pečení naleznete na internetových stránkách soutěže www.nejlepsiceskykolac.cz.

http://www.facebook.com/NejlepsiCeskyKolac