Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlepší český koláč 2013: Tyhle získaly titul Nejbarevnější a Nejzajímavější

19. srpna 2013 | 14:25

Známe poslední čtyři vítězky ojedinělé soutěže o Nejlepší český koláč. V redakci jsme ze všech přihlášených koláčů vybrali ty, které si podle nás zaslouží titul "nejzajímavější" a "nejbarevnější". A víme už také, které z koláčů získaly v šestém a sedmém týdnu hlasování nejvíc vašich hlasů.

Unikátní soutěž o Nejlepší český koláč se pomalu blíží do finále. Přinášíme vám poslední čtyři výherce týdenních soutěží. V týdenní redakční soutěži na téma "Nejzajímavější koláč", zvítězil ten s poněkud netradičním názvem Jablečno-pudinkovo-margot žravý koláč, který do soutěže přihlásila Monika Mlejnková z Mladé Boleslavi. V týdenní redakční soutěži na téma "Nejbarevnější koláč" pak nejvíc našich hlasů získaly Rychlé koláčky paní Hany Šátralové z Prahy 9.

V týdenní hlasovací soutěži pak od vás v týdnu od 5. srpna do 12. srpna 12 hodin nejvíc hlasů (2 332) obdržel Domácí koláč od Renaty Švehlové z Brna, který reprezentuje Jihomoravský kraj. V týdnu od 12. srpna do 19. srpna 12 hodin pak nejvíc hlasů (2 614) obdržely Prezidentské šátečky od Miroslavy Kulveitové, které reprezentují Jihočeský kraj.

Všem výherkyním gratulujeme! Těšit se mohou na praktickou 3-kusovou dortovou formu.

Dortová forma 3dílná
Autor: archiv