Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Model se mění na celebrity jako Marilyn Monroe nebo Miley Cyrus!

7. října 2013 | 11:00

Napodobování je prý nejupřímnější forma obdivu. Pro androgynního modela Josepha Harwooda (22) je ale napodobování slavných modelek, hereček a zpěvaček spíše každodenním chlebem. Prohlédněte si, jak se tento umělec mění ve známé celebrity jen za pomoci make-upu.

Model s velmi ženskými rysy, takový je Joseph Harwood, který využívá výrazný look celebrit k představení své kosmetické značky. Jen za pomocí vlastnoručně navržených a vyrobených přípravků dekorativní kosmetiky, od make-upu až po rtěnky, líčí sám sebe do podoby slavných žen z historie i současnosti. Dokázal se tak proměnit již například v Marilyn Monroe, Twiggy, Elizabeth Taylor, ale i Miley Cyrus nebo Tyru Banks.

Joseph Harwood jako zpěvačka Miley Cyrus.
Autor: profimedia.cz, facebook.com/JosephHarwoodCosmetics
Vytvořit jeden takový look mu zabere prý více než dvě hodiny práce. Abyste měli představu, jak transformace probíhá, Harwood natáší celý proces na kameru a sestříhaná videa pak umisťuje na svůj kanál na YouTube. Cílem je pro něj nejenom propagace jeho přicházející kosmetické značky, na které pracuje již dva roky, ale také chuť ukázat dámám, jak mohou proměnit svůj vzhled pouze za pomoci líčidel, když znají ty správné triky.

Joseph Harwood jako modelka Twigy.
Autor: profimedia.cz, facebook.com/JosephHarwoodCosmetics
"Vždycky jsem byl hravé dítě. Oblékal jsem se do kostýmů, které jsem sám vytvářel a maloval si masky na obličej. Jednoho dne mě ale napadlo - proč se tím nezkusit živit?", říká Harwood pro britský deník Daily mail.

V módním průmyslu stál již na obou stranách, před kamerou i za ní. Od 15 let se pohybuje na přehlídkových molech a před fotoaparáty jako model, ale pouštěl se i na pole líčení modelek. Že je v tom opravdu dobrý dokazují také právě jeho videa na YouTube - každé má přes milion shlédnutí.

Joseph Harwood jako modelka Tyra Banks.
Autor: profimedia.cz, facebook.com/JosephHarwoodCosmetics
"Snažím se dělat všechno perfektně, obzvlášť pokud se jedná o look velkých hvězd filmového plátna. Nedokážu si představit, kolik lidí by se naštvalo, kdybych něco zkazil například na líčení ve stylu Marilyn Monroe.", dodává Harwood, který se kromě líčení ve stylu celebrit pouští i do menších projektů, jako líčení ve stylu panenky Barbie, mořských víl nebo kabaretů.

Jak si myslíte, že se androgynnímu maskérovi podařilo napodobit slavné ženy šoubyznysu? Prohlédněte si video a fotky Josepha Harwooda v naší galerii.

Autor: brig
Video se připravuje ...