Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Heleno, takhle se chodí do společnosti? Slavná herečka ukázala dredy a špinavá bagančata

16. října 2013 | 09:12

Jedna z nejdivnějších, ale také nejlepších hereček Hollywoodu Helena Bonham Carter (47) se zase předvedla. Na premiéru nového filmu Burton & Taylor, kde pod taktovkou svého manžela, podivínského režiséra Tima Burtona ztvárnila herečku Elizabeth Taylor, totiž dorazila převlečená za dredatou zahradnici.

Herečka navštívila premiéru filmu, která se konala v rámci Hamptons International Film Festival v New Yorku, a pro tuto příležitost zvolila opravdu podivný dress code. Přestože jsme u známé herečky zvyklí na ledascos, protože její kreativitě není nic cizí, tentokrát se nejednalo o žádnou bláznivinu. Spíš než slavnou herečku připomínala Helena starou hippísačku, co se ještě deset minut předtím rýpala v záhoně a okopávala konopí.

Helena Bonham Carter
Autor: Profimedia.cz
Je na vině rodinná neshoda?

Proč herečka vyměnila jindy tak okázalé módní kreace za domácí květovanou zástěru a špinavá bagančata? Možná za její neupravený vzhled může to, že si už nemůže být tak úplně jistá neutuchající láskou svého chotě, režiséra Tima Burtona.

Tim a neznámá blondýnka

Ten byl totiž nedávno načapán, jak se vášnivě líbá s neznámou blondýnkou, která jeho ženu nepřipomínala, ani se zavřenýma očima. Pro herečku, která je s manželem již 12 let a společně vychovávají dvě děti, to musel být opravdu šok.

Helena Bonhan Carter
Autor: Profimedia.cz
Jejich manželství, i když je velice zvláštní, protože manželé spolu nežijí v jednom domě, ale každý ve svém a na návštěvu k sobě chodí přes zahradu, bylo považováno za neotřesitelné.