Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vagíny jsou všude, kam se podíváte! Neuvěřitelné, co vše je připomíná

12. června 2014 | 06:00

Když se člověk rozhlédne kolem sebe, narazí na spoustu různých předmětů, které mohou připomínat úplně něco jiného, než jaký je jejich původní význam. Je to proto, že jsme se narodili s fantazií. Té bychom si rozhodně měli vážit a hýčkat si ji.


Někdo má fantazii o něco více rozvinutou. Ti bývají přeborníky v takové té dětské hře, kdy se díváte na mraky a pomocí fantazie v nich dokážou vykouzlit všemožná zvířátka a obličeje, dokonce odvyprávět celý příběh. Někteří lidé, většinou muži, ovšem myslí jen na to jedno, nebo se to o nich alespoň říká. Není to jídlo, ale sex a tady je jejich fantazie také bezbřehá. Vagínu pak vidí úplně všude.

Někdy nás to co vidíme, dokáže pořádně překvapit
Autor: facebook


V tom případě potom není divu, že mnohdy na internetu najdeme sbírky všemožných obrázků a fotografií, na kterých se objevují věci, ve tvaru vagíny. Tahle magická část ženského těla prostě bude muže fascinovat, a to nikdo nezmění, je to genetické. Některé útvary ve tvaru vagíny vznikají i v přírodě. Máme pro vás v galerii pěknou sbírku obrázků, ztvárňujících právě tuto část ženského těla.

Video se připravuje ...