Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

VIP Prostřeno! Nevydařená dámská jízda, Dáda si opařila ruku!

9. července 2012 | 06:02

Pokus o odrovnání soupeřky nebo jen příliš ohřátý vosk? Hned v pondělí pozve herečka Vlasta Žehrová své kolegyně do kosmetického salonu. A pro Dádu je připravena horká parafínová lázeň. Jak tohle dopadne...

Další čtyři známí lidé dostanou příležitost zasednout čtyřikrát kolem jednoho stolu. Nahlédnete do soukromí celebrit, navštívíte jejich kuchyně. Čeká vás vzrušení, zábava i napětí. A skvělé recepty k tomu!

Jak si tento týden povede ryze ženská čtyřka, která se utká o exotický zájezd? Prostírat tentokrát budou herečka a zpěvačka Dáda Patrasová, zpěvačka Světlana Nálepková, dětská herecká hvězda, nyní novinářka a kartářka Michaela Kudláčková a herečka Vlasta Žehrová.

Nuda v Černošicích

Lekce klasického prostírání, kterou si dnešní hostitelka nastudovala na internetu, nekalorické menu, několik nezáživných přednášek o složení potravin během jídla a nepříliš nápaditá zábava.

„Trochu sterilní atmosféra a jídlo až moc dietní, čekala jsem větší odvaz,“ zhodnotí pondělní večer živelná Světlana Nálepková, která si během "zábavy" nechá dekolt ozdobit květinou.

To Dagmar Patrasová si na "nudu" rozhodně stěžovat nemůže. Zažije totiž nečekané "vzrušení". Parafínovou lázeň na ruce. Jenže v horkém počasí se vosk zřejmě ohřál víc, než by bylo snesitelné. "Au, au!!! A mám opařený ruce," konstatuje Dáda po ponoření končetiny do horké lazně.

Snad jí malá nehoda nevyřadí z provozu. Že by dnešní hostitelka taktizovala a chtěla se zbavit nejobávanější soupeřky tohoto týdne? Povídá se totiž, že Dáda je skvělá kuchařka. Sledujte od pondělí do pátku VIP Prostřeno na Prima v family ve 20:00 hodin.

V pondělí vaří: Vlasta Žehrová (56)
Navíc je to místo, kde předtím sama bydlela, takže je vlastně napůl doma.
Autor: FTV Prima

„Já hodně koukám na to, aby to bylo zdravé a dámy u mě neztloustly,“ nastiňuje své menu provozní Doubravka z chystaného seriálu Obchoďák.

Herečka Vlasta Žehrová uvaří v Černošicích u kamarádky Lucie, protože s ní souvisí příjemná zábava. Navíc je to místo, kde předtím sama bydlela, takže je vlastně napůl doma.

„Možná budu mít problémy s orientací, ale snad to zvládnu,“ trochu se obává vaření v cizí kuchyni první hostitelka, která se opásala babiččinou zástěrou. „Dnes připravím salát s kuřecími prsíčky a avokádem, rybu tilápii zapečenou s brambory na rozmarýnu a cherry rajčátky a k tomu salát Ljuby Hermanové,“ plánuje dietní večeři úhledná žena, která dbá na zdraví a štíhlou linii.

Sebekriticky pokračuje: „Jsem hroznej lempl, takže tohle je pro mě zkouška ohněm, věřte mi. Syn se mi drze vysmál do očí, prý to nikdy nemůžu vyhrát.“ Měl pravdu?

Míša Kudláčková ráda ochutnává neznámá jídla, tuhle rybu ani avokádo nezná, tak se těší. Má chuť na jahody se šlehačkou a dostane něco podobného – tvarohový dort s jahodami.

U večeře to chvilkami vypadalo jako na třídním srazu. Maminka Dáda se navíc dozví, že Vlasta bude učit její dceru Aničku.
Autor: FTV Prima

Na salát paní Hermanové je zase zvědavá Dáda, protože „Ljuba byla vyhlášený gurmán“. Ryba se peče s brambory a rajčaty v jednom pekáči.

Čeká nás také malá lekce klasického prostírání – Vlastička je nastudovala na internetu. Vyndá i cibulák, což normálně dělá jen o Vánocích. Kdo si nejvíc pochutná na hlavním chodu – tilápii nilské bez kostí?

Těšte se na nekonečné roztomilé štěbetání a babské drby. A jak dopadl salát z utajené a nepříliš oblíbené zeleniny?  U večeře to chvilkami vypadalo jako na třídním srazu. Maminka Dáda se navíc dozví, že Vlasta bude učit její dceru Aničku.

A zábava? Relax v kosmetickém salonu! Dezert se rozplývá na jazyku a hostitelka si připadá, „jako kdyby složila vagon uhlí“.

Video se připravuje ...