Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Věštecká poradna: Vědma odpovídá na vaše dotazy. Odhalte i vy svůj osud!

Život člověka je řízen osudem, ale také jeho vlastní vůlí
11. července 2012 | 07:33

Chcete vědět, co vás čeká v nejbližších dnech, týdnech nebo měsících? Máte problém, se kterým si nevíte rady? Pošlete nám svůj dotaz. Naše vědmy vám pomohou najít tu nejlepší cestu z vašich potíží.

První díl naší věštecké poradny vás skutečně zaujal, Během jediného dne přišlo více než 500 vašich dotazů. Omlouváme se, ale není v lidských silách našich vědem odpovědět na všechny z nich. V našem seriálu proto odpověď naleznou vždy jen náhodně vybraní z vás. Zuzana Nováková si tentokrát přímo z diskuze pod poradnou vybrala další tři.

Kdo je Zuzana Nováková

Chiromantii, výkladu z karet a numerologii se věnuje 15 let. V roce 2001 získala certifikát na První Pražské Astrologicko-Léčitelské škole. Kromě věštění budoucnosti se zajímá také o zdravý životní styl.

Přijdu o práci?

Mám pár let do důchodu, ale jsem stále zaměstnaná. Jenže začaly kolovat fámy, že o práci všichni přijdeme, protože majitel objektu nechce mému zaměstnavateli prodloužit nájemní smlouvu. Vše jsou to dohady, ale na každém šprochu je pravdy trochu. Jak tedy dopadnu?? Děkuji za odpověď. Pavla Š., 1. 9. 1957, Panna

Dle mého karetního výkladu pracujete v administrativě (účtárna, fakturace,atd). Informace, nebo podle Vás "fáma"o prodloužení nájemní smlouvy mezi Vaším zaměstnavatelem a majitelem nemovitosti má určitou váhu. Karty ukazují určitou pracovní nejistotu a bylo by dobré se pozeptat ve svém okolí po nové pracovní aktivitě. Majitel objektu má s nemovitostí zřejmě jiné záměry, možná bude uvažovat i o podeji. Pracovní stabilitu v současné práci nějakou dobu mít budete: 3-4 měsíce. Nabídka nové pracovní příležitosti bude přes ženu - kamarádka, kolegyně, známá. Nové zaměstnání by mohlo být spojené s dojížděním, takže nová práce nebude "za rohem". Vaším nadřízeným by měl být muž. Novou práci zvládnete dobře.

Jak na tom budu se zdravím?

Chtěla bych se dozvědět, jak na tom budu v nejbližších měsících po zdravotní stránce, co bych měla udělat, aby to by lepší. Děkuji mnohokrát. Marcela, 13. 2. 1945, Vodnář

Pani Marcelo, nevím, který konkrétní zdravotní problém máte na mysli. Blíže jste v dotazu nespecifikovala. Karty ukazují na problém s vyšším krevním tlakem, užíváte léky na tlak a cholesterol. Tyto aspekty mohou mít vliv na srdce a cévy. Dále můžete mít problém s dolními končetinami a to v oblasti kloubní, oblast lýtková-křečové žíly. Stabilizaci Vašeho zdravotního stavu podpoří návštšva

lázní, které Vám doporučí lékař. Dále by Vám pomohly  procházky, nejpřirozenější pohyb je chůze, rychlost chůze a délka trasy - dle vašich zdravotních možností. Další možnou variantou by byla úprava jídelníčku a dodržování pitného režimu.

Přerušený kontakt s přítelem

Dobrý deň, napísala som mail priateľovi, s ktorým sme vlani v auguste prerušili kontakty, chcela by som vedieť, či na môj mail odpovie, Silvia K., 1. 2. 1968, Vodnář

Paní Silvo, váš přítel je v zahraničí, může to být dovolená, nebo pracovní cesta. Nevylučuji od Vašeho bývalého přítele možnost opožděné reakce na Váš mail. Navázání nového trvalého vztahu mi kary ale v tomto případě neukazují. Váš vztah byl nevyrovnaný, spojený se žárlivostí. Rozchod byl velice emotivní. Nemůžete na přítele zapomenout, budete mít tendenci se stále k tomuto člověku vracet, i když jste se pokoušela navázat vztah s novým partnerem. V tomto případě se držte hesla: "Nevstupovat dvakrát do stejné řeky."

Zuzana Nováková
Autor: archiv Zuzany novákové

Autor: připravila: Klena