Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Velky jarní horoskop 2012: Co přinese jaro?

Jaro vám přinese štěstí a spoustu nových zážitků
27. března 2012 | 06:17

Jsou tu poslední čtyři znamení velkého jarního horoskopu. Jedno z nich právě teď prožívá své nejkrásnější období! Tady se dočtete které.

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

Pokuste se být trpělivá a ventilujte špatnou náladu a atmosféru. Vypjaté vztahy čekají hlavně na rodiče a děti, ale nepotrvá to dlouho.

V práci zazáříte svou flexibilitou, i když jste podle znamení konzervativní a změny vám dělají vrásky.

Příjmy se vám zlepší a vy si budete moci dovolit to, co jste si už dlouho odpírala. Všeho dosáhnete svou usilovnou prací.

V zdravotní sféře nastane úleva, ale pokud vás budou bolet kolena či klouby, dopřejte si pořádný odpočinek. Nenamáhejte se hlavně v dubnu a červnu.

Nejlepší období: 5. 3. - 3. 4.

Jarní tip pro vás: Vašemu znamení vládne praktičnost a smysl pro pořádek, ale ty tentokrát hoďte za hlavu a začněte snít. Naučte se meditovat, pořiďte si duchovní knihu nebo alespoň romantický román. Jaro totiž přeje probuzení vaší intuice, na kterou občas trochu zapomínáte.

Motto: Kdo chce daleko, nesmí zůstat na půli cesty.

VODNÁŘ (21. 1. - 19. 2.)

Začínají se vynořovat nevyřešené problémy z minulosti. Ty prověří vaši trpělivost.

Láska vám v tomto období nepřinese nic převratného, ale mnozí narození v tomto znamení projdou vnitřními změnami.

Máte výbornou intuici a instinkty týkající se financí. Podaří se vám najít finančně zajímavé povolání.

Zlepšíte si i své bydlení. Stačí se trošku snažit a zlepší se i vaše kondice a zdraví.

Nejlepší období: 24. 5. - 7. 6.

Jarní tip pro vás: Nebojte se utrácet. Šatník obohaťte o nějaký výstřední kousek ve výrazné barvě. Je jedno, jestli to bude halenka, šaty v pestrých barvách nebo originální šperk. Můžete si to dovolit a budete mít obrovskou radost.

Motto: Vzpoura je v podstatě jazykem všech nevyslechnutých.

RYBY (20. 2. - 20. 3.)

Teď není vhodný čas na prosazování vašich potřeb a ega. Známí se vám začnou plést do života a někdy můžete mít pocit, že ztrácíte pevnou půdu pod nohama.

Oporou se vám stanou starší členové rodiny
a vyřeší se i partnerské rozpory. Udržení postavení v práci bude náročnější, ale pak se váš život rozběhne rychlejším pracovním tempem.

Začněte s novou aktivitou, která dodá vašemu životu novou energii a smysl. Občas vás zastihnou melancholické nálady, na které si dávejte pozor. Nezapomeňte ani na preventivní prohlídky u lékaře.

Nejlepší období: 23. 3. - 16. 4.

Jarní tip pro vás: Ještě jste v sobě neobjevili umělecké sklony? Udělejte to teď. Vezměte si tužku a papír a zjistíte, že máte básnické nadání. Přihlaste se do pěveckého kurzu, budete překvapená, jaký krásný máte hlas, nebo alespoň začněte s batikováním. Je škoda nevyužít takový talent.

Motto: To podstatné není vidět.


Autor: lesk.sk, Kbak