Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Splněný sen biatlonistky Koukalové: Chci chlapa po STK!

Video se připravuje ...
Gabriela Soukalová neváhala a podpořila aktivity svého partnera Petra Koukala písní.
VIDEO: Nadační fond Petra Koukala
30. října 2015 | 13:18

Je krásná, nadaná, úspěšná. Sportovní talent už prokázala mockrát. Loni si z olympiády přivezla dvě stříbrné medaile, letos pak z mistrovství světa další, několik medailí má i ze štafet. Nedávno ale Gabriela Soukalová také dokázala, že je skvělá zpěvačka a úžasná partnerka. Prvním singlem a netradičním videoklipem totiž podpořila svého partnera, badmintonistu Petra Koukala.

"Nechci žádnou hračku, chci motor, co mě požene, chlapa po estékáčku, chci tvou sílu, tvoje ruce, tvoje srdce, naše plány," zpívá úspěšná sportovkyně. Chce tak podpořit aktivity  přítele Petra Koukala, spojené s prevencí rakoviny varlat. A rozhodně nejde jen o nějakou snahu zviditelnit se.

Sám Koukal rakovinu varlat prodělal a kvůli léčbě mu hrozila neplodnost. Díky zachování vzorku spermatu mu však zůstala naděje na rodinu. "Byl to jiný zápas, než jsem zvyklý," vzpomíná Koukal, kterému život zachránila náhodná prohlídka.

Prodělal rakovinu varlat, kvůli léčbě mu hrozila neplodnost. Díky zachování svého vzorku spermatu mu však zůstala naděje na rodinu.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip-ze-zivota-hvezd/222127/badmintonista-koukal-o-tom-jak-si-nechal-zmrazit-sperma-honirna-byla-ponizujici.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Není proto divu, že ho jeho partnerka Gabriela Soukalová, ve snaze šířit osvětu, plně podporuje. Navíc si díky tomuto projektu splnila svůj dávný sen. "Vnímám to velmi pozitivně, protože je to něco jako splněný sen," komentuje svůj první původní hudební počin a zároveň videoklip. Písnička se jmenuje STK pro chlapy a jejímy autory jsou Arnošt Frauenberg a Jaro Cossiga. Úspěšná biatlonistka si v ní zarapovala se sportovním kolegou Petrem "Nastym" Cerhou.


Jako zpěvačka se ale Koukalová nepředstavila poprvé. V minulosti však šlo jen o "předělávky" slavných písní. S mikrofonem v ruce se ale svým fanouškům představila například i na galavečeru českého biatlonu, kde zazpívala vlastní biatlonovou hymnu na obměněný text písně Summertime od George Gershwina.

"Vždycky jsem hrozně ráda zpívala, ale nikdy mě nenapadlo, že bych jednou mohla nazpívat svoji vlastní písničku. Vždycky jsme přezpívávali jenom skladby známých interpretů, jen tak pro zábavu, abychom zabili nudu. Že to dospěje až tak daleko, tak to asi nikdo nečekal. Pro mě to byla velká výzva a já jsem za to hrozně ráda," svěřila se Koukalová.

Petr Koukal a Gabriela Soukalová svou nahotou upozorňují na nebezpečí rakoviny
Autor: Petra Ficová