Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Perfektní tělo! Ženy a muži ho sestavili z částí celebrit

23. dubna 2014 | 10:44

Představy o tom, jak má vypadat krásné tělo se liší od jedince k jedinci, ale největší rozdíly jsou v tom, jak si myslí, že vypadá perfektní žena a perfektní muž v očích žen a mužů.


Nová studie, ve které se dotazované ženy a muži, zaměřovali na tělesné partie slavných žen a mužů a ty potom dávali dohromady, sestavila dle těchto specifikací perfektní ženu a perfektního muže v jejich očích. Když se vše zprůměrovalo, došlo se k výsledku, který si můžete prohlédnout na obrázcích.

Z těch je patrné, na co se muži zaměřují, pokud se žen týče. Jsou to samozřejmě prsa, to je věčný magnet, který vždy přitahoval a přitahovat bude. Tudíž ideál v očích mužů je sestaven z krásek jako je Scarlett Johansson, Megan Fox nebo Kim Kardashian. Celkově je postava mnohem kypřejší než to co si představují ženy, že je krásné. Ty vidí krásu ve vévodkyni Kate, Jennifer Aniston nebo Gwyneth Paltrow.

Představy o tom, jak má vypadat perfektní tělo, mají ženy a muži úplně jiné
Autor: thehollywoodgossip.com


Mužský ideál krásy v očích mužů je opět mnohem mohutnější a svalnatější oproti ženskému, vyrýsovanému, ale mnohem útlejšímu. Je vidět, že ženy milují svaly, ale odtud potud. Muži by své tělo zkombinovali například z Davida Beckhama, v čemž se shodnou s ženami, ovšem použili by jinou část těla, a pak také Hugh Jackman nebo Ryan Gosling. No podívejjte se sami, docela zajímavý experiment.