Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bojujte s celulitidou podle Kate Moss či Jennifer Aniston!

  • Kate Moss na své postavě tvrdě dře.
    28. dubna 2014 | 06:00

    Nevzhledné ďolíčky trápí snad každou z nás. Můžeme se s nimi smířit a nebo se pustit do boje. Pokud jste se rozhodla pro druhou variantu, inspirujte se triky slavných žen.

  • Kate Moss (40)

    Modelka Kate Moss sice už oslavila čtyřicítku a nejlepší léta její hvězdné kariéry jsou pryč, ale stále se snaží vypadat božsky. A daří se jí to. Proti celulitidě bojuje zařazením antioxidantů do svého jídelníčku. Konkrétně každý den pije zelený nebo bílý čaj, který bojuje s volnými radikály, které poškozují kožní buňky a přispívají ke vzniku celulitidy.

    Kate Moss si prostě nemůže pomoc, pózuje i u bazénu.
    Autor: Profimedia
  • Jennifer Aniston (45)

    Oblíbená herečka Jennifer Aniston se rozhodla zbavit celulitidy výměnou nasycených tuků za omega-3 mastné kyseliny. Denně si tedy dopřává ořechy, různá semínka či čerstvé ryby a tím si zajišťuje lepší krevní oběh a dovává pokožce potřebné živiny.

    Takto vypadá tělo Jenifer Aniston (44)
    Autor: Warner Bross
  • Charlize Theron (38)

    Když se chcete zbavit celulitidy, musíte proti ní bojovat i zvenku. Herečka Charlize Theron si dvakrát týdně dopřává kávový peeling. Navlhčenou pokožku zhruba 5 minut masíruje kávovým lógrem, poté pečlivě smyje a na závěr postižená místa namaže zpevňujícím krémem. Jednoduché a účinné!

    Charlize Theron
    Autor: Profimedia.cz
  • Cameron Diaz (41)

    Vyzrát na celulitidu se dá i pravidelným cvičením. Na to vsadila herečka Cameron Diaz, která si oblíbila cvičení zvané crossfit, kde se kombinuje skákání, posilování a cviky s míčem. Cameron si tak díky pravidelnému pohybu zlepšuje krevní oběh i lymfatickou drenáž, která buňky zbavuje toxinů.

    Cameron v kombinaci s latexem je skutečně smrtící zbraň
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.