Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Victoria Beckham slaví 40: Přečtěte si 6 věcí, které jste o ní nevěděli!

  • Victoria Beckham dnes slaví čtyřicítku.
    17. dubna 2014 | 10:00

    Bývalá Posh Spice a současná módní ikona Victoria Beckham dnes slaví čtyřicáté narozeniny. My jsme pro vás připravily 6 faktů, které o manželce jednoho z nejpřitažlivějších mužů světa (možná) nevíte.

  • Obět šikany

    Při pohledu na Victorii Beckham bychom spíše tipovaly, že ve škole patřila mezi dívky, o které se kluci přímo rvali. Opak je pravdou. Victoria byla na základní škole obětí šikany a patřila mezi outsidery, kteří neměli žádné kamarády.

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
  • Posh Spice

    Rodina Victorie byla opravdu "posh", tedy luxusní. Oba rodiče vydělávali velké peníze a rodina žila v přepychu. Victoria to ovšem nenáviděla. Vždy, když ji otec vezl do školy v luxusním Rolls Royce, vystupovala za rohem, aby spolužáci neviděli, jak drahým autem přijela.

    Spice Girls v době jejich největší slávy
    Autor: profimedia.cz
  • Reality show

    Málokdo u nás v Čechách ví, že Victoria společně se svým manželem Davidem měla svůj vlastní dokumentární cyklus. Pětidílný dokument odhalil fanouškům, soukromí slavné rodiny Beckhamových.

    Kdo nebyl v Anglii na show Ali G, jakoby neexistoval. Není náhoda, že se v roce 2006 manželé za břicho popadali, když je populární komik zpovídal
    Autor: Facebook
  • Spisovatelka

    Nejen, že se Victoria proslavila jako zpěvačka ve skupině Spice Girls, dnes je také uznávanou módní návrhářkou. Málokdo ovšem ví, že napsala i několik knih. První autobiografickou knihu vydala v roce 2011 a jmenovala se Naučit se létat.

    Victoria Beckham
    Autor: Reuters
  • 100 nejmocnějších žen

    Minulý rok se Victoria umístila v žebříčku 100 nejmocnějších žen světa.

    Victoria se tvářila celou akci zamračeně
    Autor: profimedia.cz
  • Victoria a David

    Victoria a David se poprvé potkali v roce 1997 a ona vůbec netušila, s kým má tu čest, fotbal ji totiž vůbec nezajímal. O rok později se zasnoubili a v létě roku 1999 se v Irsku konala velkolepá svatba, která stála v přepočtu neuvěřitelných 16,5 milionů korun.

    Návrhářka Victoria Beckham (38) a fotbalista David Beckham (37)
    Autor: profimedia.cz, Reuters

Diskuse ke článku
.