Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trapas Marcie Cross: V papučích a šatech s visačkou!

Zoufalá manželka Marcia Cross si vyšla ven v pohodlných bačkorách a s cedulkou na oblečení.
24. srpna 2010 | 04:56

Hvězda seriálu Zoufalé manželky, zrzavá Marcia Cross vzbudila pozdvižení. Po ulici se jen tak procházela v růžových chlupatých bačkorách a khaki šatech se zlatavým vzorem, které měly stále připevněnou visačku z obchodu!

Osmačtyřicetiletá matka dvojčátek, tříletých holčiček Eden a Savannah, toho musí stíhat opravdu hodně. Nejen, že se dcerám věnuje každou volnou chvíli, také neustále natáčí světově úspěšný seriál o čtveřici žen žijících v až děsivě idylickém předměstí v seriálu Zoufalé manželky.

Na rozdíl od své postavy Bree Van der Kamp, která ji mezinárodně proslavila, Marcia ale není takový puntičkář. Vůbec jí totiž nevadilo, že mezi natáčením scén nové epizody seriálu po place pobíhá v kostýmu se stále neustřiženou visačkou. Ani ji nenapadlo cenovku skrýt a zastrčit ji pod vrstvu látky.

Práce z ložnice

Skoro padesátiletá herečka si také dopřála pohodlí. Jako vzorně upravená Bree musí neustále nosit vysoké nepohodlné podpatky. Ty ale uspěchaná máma v soukromí ráda nemá. Raději dopřeje chodidlům oddych v růžových pantoflích, které vždy mezi scénami rychle nazuje.

Marcia tedy i přes malé nedostatky až obdivuhodně zvládá dvojí život matky a pracující ženy. Kariéru a oblibu svých fanoušků si dokonce cení natolik, že když byla těhotná a lékaři ji doporučili kvůli rizikovému věku poslední měsíce těhotenství trávit na lůžku, pozvala Marcia celý štáb k sobě domů. Postel a celou ložnici si nechala předělat podle seriálové postavy a vše, co mohla, odehrála ze své ložnice.

Autor: amp, valK