Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zoufalka Cross ukázala prsa i dokonalou postavu

7. června 2011 | 14:06

Upjatá puritánka? Kdeže! Marcia Cross (49) dokázala, že jí rozhodně nevadí být středem pozornosti. Na pondělní předávání módních "Oscarů" dorazila v tělo obepínající kombinéze pošité flitry, jejíž hluboký výstřih odhaloval bujné poprsí.

V roli Bree Van de Kamp v populárním seriálu Zoufalé manželky vystupuje jako silná, perfekcionalistická žena, která by neoblékla nic jiného, než střízlivé elegantní kostýmky. Ve skutečnosti je však devětačtyřicetiletá herečka pěkná dračice. Dokázala to na CFDA Fashion awards v New Yorku.

Výstřih kombinézy odhaloval bujné poprsí
Autor: profimedia.cz

Matka dvou dětí zvolila pro tuto příležitost extravagantní lila kombinézu pošitou stříbřitými a černými flitry z kolekce návrhářky Pamelly Roland. Ta nenechala nikoho na pochybách o tom, že Marcia své tělo rozhodně nezanedbává.

Výrazný outfit doplnila třemi masivními náramky a blýskavou malou kabelkou do ruky. Pak už stačil jen minimalistický make-up a lehce zvlněné zrzavé vlasy. Výsledek byl dokonalý...

Tělo obepínající kombinéza nenechala nikoho na pochybách.
Autor: profimedia.cz

Každoroční předávání cen Rady amerických modních návrhářů (CFDA) proběhlo v newyorském Lincoln Center v New Yorku v noci z pondělí na úterý. Slavnostní večer si nenechala ujít řada celebrit.

Cenu pro módní ikonu roku si překvapivě odnesla zpěvačka Lady Gaga, která přišla v černých šatech od francouzského návrháře Thierry Muglera. Cenu za celoživotní dílo pro módní průmysl si odnesl návrhář Marc Jacobs.

Autor: Lenka Chvostová, INT