Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Teri Hatcher: Zoufalé foto zoufalé manželky!

12. srpna 2010 | 16:55

Teri Hatcher (45) na Facebook vyvěsila sérii fotek, na kterých se předvedla světu bez make-upu, s mokrými vlasy, kruhy pod očima a omotaná jen do ručníku. Těžko hádat, co zveřejněním záběrů chtěla dokázat. Pravděpodobně se snažila přesvědčit fanoušky, že ačkoli vyzkoušela botox, pořád jí funguje mimika.

"Je to kvůli všem těm hloupým kritikům. Tvrdí, že mám obličej samou plastiku. Ale můj obličej za poslední dobu nepodstoupil žádný chirurgický zákrok a navzdory pomluvám nemám žádné implantáty," prohlásila Teri, která je na fotky pyšná.

"Rozhodla jsem se, že se vyfotím taková, jaká jsem, abych všechny pochybnosti vyvrátila. A také proto, abych ukázala svou přirozenou krásu," vzkazuje světu herečka, která je známá především ze seriálu Zoufalé manželky.

K jednomu ze snímků herečka uvedla: "Jé, vypadám tu jako opice! To je opravdu vtipné."

Minulost plná botoxu

Herečka ale zároveň přiznala, že dříve se chirurgicky vylepšit nechala: "Ano, nechala jsem se vylepšit botoxem, ale řekněte – připadám vám jako oběť plastické chirurgie?"

Teri se pro celou bláznivou akci rozhodla, aby pomohla ženám na celém světě. Chtěla dokázat, co všechno zmůže líčení a správný styling. "Ženy, všechny jste krásné," vykřikuje hrdě pětačtyřicetiletá Hatcher.

s kamarádkami
Autor: INT, amp