Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Teri Hatcher (45): V "Zoufalkách" končím!

Teri Hatcher v roli Susan Mayer někdy dokázala být vážně sexy!
22. listopadu 2010 | 17:51

Byla už čtyřikrát vdaná, jako rukojmí vraha prožila hodiny strachu o svůj život. Aby se vyhnula bankrotu, pracovala dokonce jako striptérka. Nejvyšší čas, aby Susan Mayer opustila Wisteria Lane.

Teri Hatcher, která hrála jednu ze stěžejních rolí seriálu Zoufalé manželky, po sedmi letech končí. Budoucnost jednoho z nejoblíbenějších seriálů je tak v ohrožení.

Čtyřicetipětiletá herečka, známá také jako novinářka Lois Lane v seriálu Superman, svým kolegům oznámila, že příští sezona bude její poslední. Podle svých slov se chce věnovat novým rolím a aktivitám. Inspirací je jí úspěch Courteney Cox. Ta má po odchodu ze seriálu Přátelé svou vlastní show s názvem Cougar Town.

Zdroj z blízkého okolí herečky řekl: "Teri se rozhodla a je připravena jít ve své kariéře dál. Je připravena podepsat další smlouvy. Hned, jak skončí v seriálu Zoufalé manželky, chystá se natáčet situační komedii.

Smlouvu s ABC Studios má Teri uzavřenou do roku 2012. Podle zasvěcených je však seriál bez Susan Mayer odsouzen k zániku. Tato role jí přitom pomohla oživit kariéru. Získala za ní dokonce prestižní cenu Zlatý Glóbus. A navíc 185.000 liber (v přepočtu asi 5.385.000 korun) za každou epizodu.

Mluvčí studia odmítl zprávu komentovat: "Pracujeme na příští sérii. K tomu co bude pak, nemám co říct,".

Zdroj: dailymail.co.uk

Autor: lenak, INT