Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Demi Moore (47): Hvězda učí dceru striptýz

7. června 2010 | 05:00

Naplnit nároky a očekávání, když je vaší matkou nestárnoucí kráska, je těžké. Zvlášť, když si domů přivede o patnáct let mladšího zajíčka, který je věkem blíž k vám než k ní. Jak tedy zaujmout? Dcera Demi, Rumer Willis, se snaží předehnat mámu alespoň při tančení u tyče…

Už od peřinky byla jednadvacetiletí Rumer hýčkaná Hollywoodem. Otec je ikonou akčních trháků, matka jedna z nejpřitažlivějších hereček devadesátých let. Nejstarší dcera Demi a Bruce měla zkrátka odjakživa k světlům ramp blízko. Vždyť se jako prvorozená dcera zlatého páru narodila na place - Moore si totiž tehdy najala slavného kameramana, aby její porod natočil....

Rumer Willis se po krátkém koketování s dějinami umění rozhodla, že nastoupí stejnou životní dráhu jako její rodiče. Stala se herečkou. Získat role bylo jednoduché. Začínala ve filmech otce a postupně se vypracovala. Na rozdíl od jiných slavných potomků netrpěla komplexem, že jsou rodiče známější. Nesnažila se dokázat, že by se mohla talentem prosadit i bez světoznámého jména. Herectví ji prostě bavilo a baví. Rumer Willis si nehraje si na to, že jednou bude kandidátkou na filmového Oscara.

Dospívání a vystřízlivění

Dětství a puberta byly pro Rumer skvělé. S matkou si rozuměly, s mladšími sestrami Scout a Tallulah také. Dokonce i pro mnoho rodin bolestivá záležitost jakue je rozvod, proběhla u jejích rodičů Demi Moore a Bruce Willise bez problémů. Oba herci spolu mají dodnes skvělý vztah, navzájem se o dcery starají a dokonce žijí prakticky vedle sebe. Rumer si na nic nemohla stěžovat.

Zlom přišel až ve chvíli, kdy se dívka stávala ženou. Začala si moc dobře uvědomovat, jak moc je její matka sexy, jak moc bude těžké z jejího stínu vystoupit. A to si v té době Demi domů navíc přivedla bláznivého kluka Ashtona Kutchera, který na MTV svým úsměvem dostával do kolen všechny puberťačky na světě.

Rumer se s tím dlouho nemohla vyrovnat. Ona je mladá, její máma Demi stará a přesto má Asthona. A rozhodně ani nepomohly poznámky, že je podobná otci Willisovi. Pro mladou dívkou, která chce být sexy jako matka, žádná výhra.

Smíření za účasti profesionálů

Rumer prošla několika proměnami, než se dokázal se svým vzhledem vyrovnat. Vlasy na krátko, rudý odstín barvy, pak zas výkřik peroxidové blond... Nakonec uznala, že nemá cenu se chtít matce za každou cenu podobat. Demi navíc pomohla. Rumer za její aktivní účasti prodělala celkovou proměnu. Vizážisté udělali všechno proto, aby si s matkou byly co nejvíc podobné. Pokud spolu někam jdou, jsou většinou stejně ńalíčené, jejich outfity jsou sladěné.

Velkou roli ve vyrovnanosti Rumer hraje také fakt, že má přítele. Díky němu přestala řešit komplex z matky a jejího manželství s mladým Ashtonem. Matka si zkrátka užívá a ona konečně taky. Vše je o.k.

Máma nebo kámoška?

Přes složitou pubertu tedy matka s dcerou k sobě našly cestu. Demi, která je i díky mladému partnerovi stále hodně společenská, si s Rumer ráda vyrazí i na party. A od té doby, co dcera může pít, to spolu pěkně roztáčí. Naposledy způsobily menší skandál tím, že v jednom klubu Demi(hlavní hrdinka filmu Striptýz, učila dceru lascivnímu tanci u tyče. Nadšeně tleskal nejen manžel (otčím Rumer) Ashton Kutcher, ale i herecký kolega Leonardo DiCaprio.


Autor: Adéla Pěničková