Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drastické hubnutí zpěvačky Mariah Carey! Jak to dokázala?

21. února 2018 | 06:00

Mariah Carey (47) během posledních několika měsíců rapidně shodila kila a vypadá to, že rozhodně nehodlá přestat. Jak je možné, že takhle rychle hubne? Prý podstoupila loni v listopadu operaci na zmenšení žaludku! Mnoho lidí ji za to kritizuje, zpěvačka však vypadá spokojeně.

Mariah Carey byla divou bez jediné chybičky, postavičku měla jako lusk, ale pak se něco zlomilo a zpěvačka začala bojovat s váhou. Každá z nás ví, jaké to je, když se někdo zaměří na to, jak jsme přibraly. Mariah, jelikož se pohybuje v šoubyznysu, byla za své zvětšující se křivky kritizována veřejně a po celém světě, to na sebevědomí moc nepřidá.

Zpěvačka se po dlouhém přemýšlení rozhodla pro zásadní krok, kterým je podvázání žaludku. Každá operace je velkým zásahem do organismu, proto si celou situaci potřebovala pořádně promyslet. „Nesnášela svou váhu, bojovala s negativními reakcemi lidí, ustřihávala si cedulky z oblečení, aby jí nepřipomínaly, jakou velikost nosí,“ nechal se slyšet zdroj z jejího okolí.

Přestože se na internetu rozjely vášnivé diskuse o tom, jestli byl její krok správný a jestli zbytečně nehazarduje se zdravím, zpěvačce samotné ale její rozhodnutí zjevně prospělo a na fotkách z poslední doby vypadá mnohem sebevědoměji.

 Podívejte se, jak vypadala Mariah Carey ještě loni na koncertě:

Video se připravuje ...
Takhle vypadala ještě loni na koncertě • VIDEO: Youtube