Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější na Grammy 2018: Beyoncé i Rita Ora s rozparkem až do pasu

29. ledna 2018 | 12:00

Předávání hudebních cen Grammy je vždy velkou událostí a my se vedle toho, kdo získá zlatý gramofonek, těšíme také na to, co slavné ženy předvedou za outfity na červeném koberci. Takže kdo vyhrál módní souboj? Šaty oblékla každá jiné, ale spojoval je jeden stejný doplněk – bílá růže!

V neděli se konalo předávání cen Grammy, které letos ovládl Bruno Mars. Proměnil všech šest nominací. Umístil se také Ed Sheeran, který získal zlatý gramofonek za nejlepší popový počin roku. Za jakou píseň ocenění získal, asi nemusíme připomínat. Může za to pravděpodobně největší hit roku, tedy hned po Despacito od Louis Fonsi: song Shape of You.

Co se týče módy, Lady Gaga nezklamala, alespoň ve svém umění zaujmout za každou cenu. Sice si na sebe neoblékla šaty z masa jako v roce 2010 na předávání hudebních cen VMA, ale její outfit byl vychytaný od hlavy až k patě. Nádherná krajková róba, kterou doplňoval zapletený cop. A její make-up? Nemáme slov! To by ale nebyla Lady Gaga, aby se na Grammy promenádovala v "obyčejných" šatech. Na začátku Grammy měla vystoupení, a černou sukni proto odhodila. Zůstala pak oděná jen do krajkového overalu, který doplnila kloboukem.

Klobouk si vzala i Beyoncé. Předvedla se v upnutých černých šatech s rozparky a vlasy měla spletené do malých copánků. Jako doplněk si vzala sluneční brýle, které během večera nesundala ani v sálu.

Heidi Klum se ukázala s tmavšími vlasy než obvykle a její šaty byly dechberoucí. Díky průhledným krajkovým prostřihům vypadala Heidi ještě vyšší a štíhlejší, než je. Miley Cyrus oblékla jednoduchý černý overal, který zdůraznil její postavu. V ruce si nesla bílou růži, jako spousta dalších slavných žen, na znamení podpory kampaně Time´s Up.

Na nejkrásnější outfity hvězd se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Lucie Houdková