Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Marta Jandová s tátou, Houdová s dětmi, Voříšková na jachtě

27. ledna 2018 | 06:00

Opět jsme pro vás prohledaly sociální sítě slavných tváří a vybraly to nejzajímavější. Co se dělo tento týden? Zase trocha odhalování, záběr z koncertu, fotky z módního focení, vlasová inspirace, fitness inspirace a lekce němčiny!

Instagram je skvělým místem, kde načerpat jak módní inspiraci, tak i tu cestovatelskou. Při procházení příspěvků od slavných se jen nestačíme divit, kde opět výletí. Například Helena Houdová (38) je se svými třemi dětmi zrovna v Kambodži, kde se všichni koupali pod vodopády. Tereza Voříšková (28) zase nasává sluníčko na jachtě na Barbadosu a podle jednoho z hashtagů je na dovolené sama.

Blake Lively (30) natáčí nový film The Rhythm Section a je v něm k nepoznání. Hraje v něm ženu, která se chce pomstít těm, kteří zinscenovali havárii letadla, ve kterém zemřela její rodina. Půjde rozhodně o zajímavý thriller! Jak to Blake Lively sluší v černých nebo zrzavých vlasech, se podívejte ve fotogalerii:

Jennifer Lopez (48) se stala tváří značky Guess, zařadila se tak po bok například Evě Herzigové (44) nebo Gigi Hadid (22). Na Instagram přidala jednu fotku z nové kampaně, ve které jí to neskutečně sekne! Přidala také krátké video ze svého posledního koncertu v Kalifornii.

Diane Kruger (41) ukázala, jak o sebe pečuje, Fergie (42) předvedla nový trend v barvení vlasů, Kateřina Kaira Hrachovcová (43) zase nekonečně dlouhé nohy. A Marta Jandová zase dává na Instagramu lekce němčiny se svým tátou Petrem Jandou (75). Více ve fotogalerii!

 

Autor: Lucie Houdková